Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

PROGRAM. Festival la viitorul mall din Satu Mare! Proiecție de film și jocuri interactive

Echipa Ceetrus organizează în această seară un festival la viitorul mall de pe Drumul Careiului, în parcarea centrului comercial Aushopping. Punctele de atracție ale serii sunt proiecția de film în aer liber a filmului Instant Family și a unor ateliere și concursuri pentru toate vârstele.

Programul serii:

18:00-18:30 Primirea participantilor de catre echipa Aushopping Satu Mare. La intrare vor fi oferite bratari personalizate pentru participanti.

18:30 – 20:30 Ateliere pentru familii, copii și tineri, acompaniate de un DJ și un MC din Satu Mare. Atelierele vor fi:

Spune o poveste și primești instant un tatuaj temporar,

Nimerește bolul cu peștișori și pleci cu el acasă,

Atelier de pictură – Paint your Family,

Atelierul Cunoaște-ți vecinul: va fi delimitata o zona cu 10 scaune fata in fata (20 in total). Participantii vor fi incurajati sa se conecteze. Conexiunea consta in faptul ca acestia se vor muta de pe un scaun pe altul, iar timp de 90 de secunde vor putea impartasi o poveste din viata acestora cu vecinul din fata lui. Primii 50 de participanti vor primi instant o sacosa de panza personalizata cu Aushopping Satu Mare.

20:00 – 21:00 – Concurs cu premii pentru familii

21:00-23:00 Va fi difuzat filmul Instant Family (Familie de-a gata), cu licenta prin RoImage. Dat fiind ca festivalul va avea loc in aer liber, in parcarea locatiei, in functie de conditiile meteo filmul poate fi amanat cu zeci de minute sau anulat.

„Dragi sătmăreni, pe 7 august hai cu noi la primul festival între vecini! Noi, Aushopping Satu Mare, pregătim muzica, mâncarea, concursurile surpriză și un film în aer liber. Tu ia la tine voia bună, cheful de relaxare și încă un vecin. O să fie o seară pe cinste #împreună! Evenimentul este făcut în parteneriat cu Cinema One.

Filmul Instant Family (Familie de-a gata) este o comedie numai bună de privit împreună cu cei dragi, pentru că redă cu umor și emoție situații din viața de familie”, transmit organizatorii.

Trailerul filmului Instant Family:

Festivalul va începe la ora 18,00, în parcarea Aushopping, str. Careiului, nr. 77-79, Satu Mare.
Noutățile despre festival și film vor fi postate în următoarele zile pe pagina de Facebook a evenimentului și pe website-ul https: //aushopping.ro/aushopping-satu-mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.