Ultima actualizare: ieri, 21:59

Locale

FOTO. Centrul Nou intră în modernizare. A fost depusă o ofertă!

Centrul Nou intră în modernizare. O singură asociere de firme a depus ofertă pentru proiectul în valoare de peste 2,3 milioane euro finanţat din fonduri europene, şi astfel are toate şansele să câştige lucrarea. Este vorba despre asocierea SC TARR CONST SRL (lider de asociere) – SC SPAKK GROUP SRL. Pe lângă cele două societăţi, în ascociere mai sunt cuprinse firmele BODNAR SNC și SAMINSTAL.

Urmează ca oferta depusă să fie bine studiată iar dacă sunt respectate cerinţele lucrarea să fie atribuită şi să înceapă lucrările.

Proiectul care vizează modernizarea Centrului Nou al municipiului Satu Mare propune reconfigurarea Pieței 25 Octombrie, integrarea în peisajul arhitectural a unei piste de biciclete, refacerea fântânii arteziene și amenajarea unui spațiu public generos pentru organizarea de evenimente și întruniri publice.

Astfel, se vor reface gradenele, Pasajul Corneliu Coposu, trotuarele și iluminatul public, astfel încât prin toate intervențiile propuse se va obține îmbunătățirea amenajărilor peisagistice și se va crea un mediu propice pentru activități de petrecere a timpului liber.

Valoarea estimată a lucrării este de  11.159.373.96  lei.

10 comentarii

  1. ... Răspunde

    :)))))))))))))))))

    • Adi Răspunde

      Nimeni nu mai ia măsuri în țara ăsta an ajuns să ne ia toate licitațiile aștea. Oare D.N.A doarme sau îi lasă puțin și îi învață.

  2. matroz Răspunde

    Uraaaaaaaa!Avem deja si un castigator!!!Domnu” Tarr v-a luat mult sa intocmiti caietul de sarcini ?

    • Vatra Răspunde

      Tantas sau echipa lui dragnea era mai bun?

      • matroz Răspunde

        Bade vatra:Sunt atat de impresionat de intrebarea cretino-mongoloida pe care ai pus-o incat ,iti raspund raspicat,sperand ca mintiuca ta putina si intelege:NU!Multumit?

        • Norick Răspunde

          @marinare, da’ raspunsul asta e cam tare la un nivel de daco-romano… ???
          Peace! ?

    • Shiro Ishii Răspunde

      si cu cine sa se faca, dupa tine ? zi un antreprenor din SM ?

  3. Tarr Răspunde

    Tarr de orice s-a apucat in acest oras, a finalizat cinstit, rapid si calitativ. Eu ma bucur ca este o singura oferta formata din intreprinzatori SATMARENI 🙂 HAJRÁ FIUK!

    • y Răspunde

      Majd amikor a Gogát csinálják és legalább 3 hónapon keresztül ez lesz akkor hajrázzál mert szükségük lesz rá! A Rossetti-n ezt a forgalmat hónapokon keresztül levezetni képtelenség.

  4. satmarean Răspunde

    Am fost prin unele orase ale tarii in aceasta vara. Iti esta mai mara dragul sa vezi cum arata: curatenie, flori (nu trandafiri 80% uscati), pasaje pietonale , parcuri…fara ciori , banci (nu rupte) , baraci cu suveniruri etc. Centrul nostru si mei ales….cel nou e deplorabil. Incepand de la gradene pt flori , fantana arteziane, scarile spre dig , digul, bancile , iluminatu pe dig , partea de sus in centru nou unde erau candva magazine…….VARZA!!!!!!!
    NU ma inteseaza ca , cine face e ….frate cu primarul….sau se numeste Tarr. Foarte bine daca avem o singura firma care sa faca , dar ….SA FACA. Ei sa asfalteze, sa construiasca locuinte….sa reabiliteze orasul asta, si daca plateste taxele la stat si creaza locuri de munca cu atat mai bine.
    Eu sper ca centrul vechi sa fie inchis , in spate la Aurora sa se faca o parcare etajata , parcul din centru sa arate impecabil , la Hotelul Dacia sa porneasca odata reabilitarea lui , Centru Nou sa arate ca in poze dupa reabilitare , pasajul care leaga Centru Nou de mall ….realizat , si sa nu mai zic de pod si centura.
    Cu aceste proiecte macar incepute sa veniti d-le primar in campania electorala si sigur aveti inca un mandat asigurat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.