Ultima actualizare: azi, 11:29

Locale

Proiectele parcărilor etajate prind contur. Primele schițe!

Primăria Satu Mare organizează o dezbatere publică cu privire la proiectele parcărilor supraterane ce ar urma să fie construite în zona centrală a municipiului.

Primăria are în vedere construirea a două parcări cu mai multe niveluri în centrul municipiului Satu Mare. Una dintre ele ar trebui să aibă parter plus patru etaje, iar conducerea municipalității a identificat ca loc de realizare strada Decebal, mai exact în spatele Complexului Comercial Someșul. Cea de-a doua parcare ar urma să fie realizată pe strada Mihail Kogălniceanu nr.5, iar proiectul prevede o construcție cu parter plus două etaje.

În acest sens, proiectele celor două parcări supraterane vor fi supuse dezbaterii publice. Publicul este invitat să transmită observații și propuneri până la începutul săptămânii viitoare, urmând ca pe data de 19 august, începând cu ora 12.00, la sediul Primăriei Satu Mare, să aibă loc dezbaterea propriu-zisă a celor două proiecte.

7 comentarii

  1. Hm Răspunde

    Oare cine va parca pe Kogalniceanu ? Riveranii ? Faceti bre parcare subterana sub P-ta mare ca ne sufocam de masinile parcate acolo ,auzi piata in buricu targului ! Numa’ in satu’ asta se poate asa ceva !

    • Daniel Răspunde

      Dacă printr-o minune s-ar apuca să facă ce propui tu, mă întreb cât de mulțumit ai fi de parcare dacă nu ar mai exista piata mare in timpul lucrărilor. Sa zicem in următorii 3-5 ani. Bineînțeles se mai adaugă circulația și mai îngreunată pe acea perioadă.

    • Hop Răspunde

      Da unde ai vrea ma sa fie piata de alimente, de legume si zarzavaturi, la margine de lume ?
      Cum ar merge pensionarul sau orice cumparator dupa doua frunze de patrunjel si un morcov pina acolo ?
      Chiar piata se afla la locul potrivit.
      Pacat ca nu are un administrator bun gospodar !

  2. Satmarean Răspunde

    Sunt foarte bune cele doua locatii. La treaba!

  3. abureli de patru etaje Răspunde

    ce prinde mă contur?prostia,minciuna!nici tarr nu se asteapta sa construiasca parcarile astea ,io nici atat!

  4. altu fără bmw Răspunde

    Dacă au trebuit 4 ani ca să ajungem de la promisiune până la faza de PUZ vă dați seama cât trebuie până la finalizare, câte mandate! Aiai!

  5. Y_grec Răspunde

    Pe str.Decebal, la intersecția cu str.Cetății este un teren complet viran unde se parchează în voie ca pe legheleu , bălți când plouă , mizerie , senzație dezolantă , acolo de ce nu se poate amenaja o parcare civilizată . Poate o să ziceți că-i unteren privat , atunci de ce nu-i dați amenzi consistente proprietarului care ține un legheleu în plin centrul orașului .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.