Ultima actualizare: azi, 19:02
Locale

Sătmăreni înşelaţi de o firmă. Li s-au cerut bani pentru locuri de muncă în Germania

Sătmăreni înşelaţi de o firmă, după ce li s-a cerut bani pentur locuri de muncă în Germania. Poliţiştii efectuează cercetări față de reprezentantul unei societăți bănuit că ar fi încercat să înşele 3 persoane prin încheierea unor contracte de muncă.

 În fapt, poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Poliției municipiului Carei efectuează cercetări față de reprezentantul unei societăți care ar fi încheiat 3 contracte de muncă cu 3 persoane de 31 și 50 de ani, din localitățile Berveni și Carei, prin care le-a promis un loc de muncă în Germania, în schimbul unei sume de bani care reprezenta transportul până la locul de muncă, însă persoanele în cauză nu au mai fost contactate pentru a fi transportate la muncă în Germania.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuitului şi identificarea tuturor participanţilor la activitatea infracţională.

Recomandările Poliţiei

Pentru a nu deveni victime ale infracţiunii de înşelăciune poliţiştii vă recomandă să vă informați temeinic înainte de a încheia un contract de muncă și să nu efectuați plăți anticipate unor persoane care pretind a fi reprezentanţi ai diverselor firme.

Dacă suspectaţi comiterea unor astfel de fapte, sesizaţi imediat poliţia pentru a fi demarate verificările care se impun .

Sursa: Poliţia Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Poliţist accidentat grav în Maramureş. Un şofer a dat intenţionat peste el!

Poliţist din Maramureş accidentat grav. Un incident grav s-a produs în Vadu Izei, miercuri 21 august. Un polițist de la...

Închide