Ultima actualizare: azi, 12:55

Locale

VIDEO. Poliţist accidentat grav în Maramureş. Un şofer a dat intenţionat peste el!

Poliţist din Maramureş accidentat grav. Un incident grav s-a produs în Vadu Izei, miercuri 21 august. Un polițist de la Rutieră s-a ales cu ambele picioare rupte și cu un traumatism cranian, după ce a a fost lovit în plin de un autoturism.

Inițial un echipaj de poliție a oprit o mașină în trafic, exact în locul în care acum două luni o polițistă s-a răsturnat cu mașina, a transis baiamare24.ro.

În timp ce unul dintre polițiști verifica actele șoferului, cele de-al doilea polițist din cadrul echipajului aflat în misiune a făcut semnele regulamentare pentru a opri o altă mașină aflată în trafic.

Șoferul atenționat nu a oprit și, mai mult, l-a lovit din plin pe polițist. Acesta s-a ales cu răni grave și a primit îngrijiri din partea echipajului unei ambulanțe sosite la fața locului, fiind ulterior transportat la Spitalul Județean Baia Mare.

Șoferul vinovat a fost reținut de un alt echipaj de poliție.

De precizat că poliţistul in varsta de 44 ani este de loc din Moisei si are o experienţă în poliţie de 22 de ani.

IPJ Maramureş transmite: “În această dimineață, cu prilejul unei acțiuni pentru combaterea infracțiunilor pe linie rutieră, organizată de polițiștii Serviciului Rutier, un echipaj de poliție a executat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care se deplasa cu viteză peste limita legală admisă, pe D.N.18, la intrarea în comuna Vadu Izei.

Șoferul mașinii și-a continuat deplasarea, acroșându-l pe unul dintre polițiști, însă la scurt timp a fost identificat in persoana unui bărbat de 38 de ani, domiciliat în Berbesti.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentrație de 0.17 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma leziunilor suferite, polițistul a fost transportat la Spitalul din Sighetu Marmației pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost condus la sediul poliției pentru audieri. Cercetările continuă, urmând ca în funcție de cele constatate să fie propuse măsuri legale”.

3 comentarii

  1. altu fără bmw Răspunde

    Însănătoșire grabnică polițistului. Cine știe ce avea în cap derbedeul, creier sigur nu. Dar aș vrea să știu totuși testele fizice periodice nu mai sunt obligatorii în poliție? Că la “colacul” din dotare pe care o are sigur nu trecea. Asta fără supărare. Este chestie de imagine.

    • Unu' Răspunde

      Alcool avea nemernicul în cap!
      Bună asta cu testele periodice… M-ai făcut să zâmbesc! Mulțumesc!

  2. Y_grec Răspunde

    Cum procedezi ca politist , te bagi sau te arunci in fata unui nebun cu masina ? |Nu poti sa-i iei numarul de inmatriculare si sa-l gasesti ulterior pe imbecilul care n-a oprit ? Sau poate vrem sa fim eroi sa dam exemple de curaj ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.