Ultima actualizare: azi, 19:16

Locale

Se închide Bulevardul Octavian Goga. Încep lucrările de modernizare

Lucrările de modernizare a colectorului pe bulevardul Octavian Goga vor începe mâine, anunță Apaserv. Traficul va fi restricționat în zonă, începând de mâine dimineață.

Se vor demara lucrările de reconstrucție colector de canalizare și rețea de canalizare pe B-dul Octavian Goga, între bulevardul Cloșca și strada Dâmbovița.

„Această investiție este una foarte importantă pentru municipiul Satu Mare, colectorul existent pe b-dul O.Goga (între b-dul Cloșca și str. Dâmbovița), este învechit (cca.50 de ani) și prezintă un grad avansat de uzură. Prin acest colector se scurg toate apele menajere și pluviale colectate din cartierele Micro 17, Carpați 1 și 2 respectiv străzile adiacente zonei Vulturului și din Parcul Industrial. La acestea se adaugă apele menajere din localitățile Păulești, Ambud, Amați, Rușeni și Hrip.

Porțiunea de colector propusă a fi reparată se găsește pe cea mai intens circulată arteră de circulație din municipiu. Pentru a îmbunătăți parametri de curgere și colectare a apelor uzate menajere și pluviale, este absolut necesară executarea lucrărilor de reperații ale rețelei de canalizare existente, prin reconstrucția sistemului”, transmite Apaserv Satu Mare.

 

 

8 comentarii

  1. Popescu Răspunde

    Unde putem consulta Managementul traficului?
    Locuiesc pe Baladei. Cum ies in trafic cu masina tinind cont ca accesul de pe Zimbrului la rampa pod Decebal este
    Dezafectata?

  2. a Răspunde

    Stati in casa! Domle! E canicula! Ce atata plimbare. Fix pix. Facem in august, daramam, stricam, inlocuim. De vreo 2 ori, ca nu e sigur ca ‘”iasa” din prima.
    Nivelul de incompetenta in administratia locala e imens. Cand ai cei mai multi “vizitatori”, accepti fugarirea traficului.
    Da.. de pod Strand… cecse aude? Mandatul 3 sau 4? Fix pix. Vin voturile.

  3. pixulescu Răspunde

    Cei care fac un gest cu mâna și spun că “Lasă domnule și asta trebuie făcută o dată” aș vrea să precizez că ceea ce nu se spune publicului este că lucrarea va ține minimum 2-3 luni dacă nu mai mult. Cine nu mă crede să își aducă aminte cât au “frecat” muncitorii acum câțiva ani bulevardul Vasile Lucaciu – lucrare similară, chiar mai simplă tehnic.

  4. cârcotaş Răspunde

    Trebuia găsită o solutie temporara pt. dirijarea pe rampa de la pod Decebal a masinilor care vin din M17 si care ar fi putut-o lua pe langa IT Ardeleana iar pe pod să le fie rezervata o banda, eventual pus un poliţai pt. dirijare, semaforizare.

  5. Teo Răspunde

    Dragi reporteri PortalSM, va rog sa ne furnizați informatii complete, de aceasta data ” CINE CE CAND CUM SI UNDE” fiind insuficient. Aveam nevoie si de un CÂT si ca articolul sa fie complet, puteati pune mana pe telefon si sa sunati loazele de la administrația locală pentru mai multe detalii si lămuriri. Sa ne explice si noua de ce ne-o trag retardatii astia pe banii nostri in asemenea hal??? Incepe scoala in curând iar cretinii acum si-au gasit sa dea tot traficul peste cap??? Este trist sa vezi cum un oras precum Satu Mare a ajuns o ruina datorită atator mafioti si incompetenti de toate culorile politice, care s-au perindat la conducerea lor!!!

  6. Pipo Răspunde

    Ultima soluție: emigrare

  7. a* Răspunde

    Sub orice critică cum lucrează Apaserv! Habar n-au ce au în pământ. Au făcut toată Goga numai gropi într-o lună și tot mai sapă că nu știu unde-s branșamentele de canal!???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.