Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Tineri din Negrești-Oaș, prinși de polițiști fără permis la volan

Doi tineri, de 27 respectiv 28 de ani, din oraș Negrești Oaș au fost depistați ieri, 19 august, de către polițiștii negreșteni în timp ce se aflau la volanul unor autoturisme fără a deține permise de conducere.

Polițiștii din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș, au depistat la data de 19 august, doi tineri, de 27, respectiv 28 de ani, din localitatea Tur, care se aflau pe raza localității de domiciliu la volanul unor autoturisme fără a poseda permis de conducere.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, aceștia au stabilit faptul că autoturismele în cauză le-au fost încredințate pentru a fi conduse de către doi bărbați de 48, respectiv 52 de an, din aceeași localitate.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană fără a poseda permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.