Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

VIDEO. Accident mortal pe DN1C Baia Mare – Satu Mare. Cântăreața Anamaria Pop și-a pierdut viața

Tragedie în lumea muzicii populare. Celebra cântăreață Anamaria Pop a murit într-un cumplit accident de circulație produs pe drumul național 1 C Baia Mare – Satu Mare, pe raza localității Cicârlău.

Potrivit adevărul.ro, Anamaria Pop se afla la volanul unui autoturism marca VW, când a pierdut controlul volanului, a ieşit de pe carosabil şi s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, maşina pe care o conducea a fost proiectată într-un şanţ de pe marginea drumului. Potrivit martorilor, la faţa locului nu există urme de frânare, cel mai probabil artista adormind la volan.

„Primele informaţii au relevat că o femeie care conducea un autoturism, a pierdut controlul direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu un copac. În urma impactului, conducătoare auto a decedat, iar un pasager a fost rănit. Cercetările continuă”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş.

Potrivit sursei citate, cântăreaţa de muzică populară se afla în maşina mai cu o persoană, aceasta fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean din Baia Mare. Pasagerul din dreapta a suferit fracturi la nivelul membrului inferior.

„La faţa locului s-a acţionat cu două echipaje, unul de descarcerare şi unul de stingere, precum şi cu un echipaj SMURD, Terapie Intensivă Mobilă”, a spus Oana Gonczi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş.

Cântăreața se îndrepta spre Baia Sprie, unde avea de susținut un recital pe scena din centrul orașului amplasată cu ocazia Zilelor Orașului Baia Sprie, titrează vasiledale.ro.

Anamaria Pop era o iubită artistă de folclor în vârstă de 37 de ani. Solista de muzică populară era şi voluntar al Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Maramureş. Aceasta era văduvă şi mamă a doi băieţi.

VIDEO: vasiledale.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.