Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

RECLAMAŢIE. Zeci de sătmăreni se împotrivesc parcării cu 4 etaje!

Zeci de sătmăreni au semnat un memoriu pe care l-au depus Primăriei prin care se împotrivesc construiesc parcării supraterane din Piaţa 25 Octombrie, din spatele magazinului Someşul. Aceştia arată că apartamentele ar fi umbrite de parcarea înaltă de patru etaje, solicitând prin urmare ca noua construcţie să aibă doar două etaje iar două niveluri să fie făcute în subteran.

Pe lângă acest aspect, oamenii mai invocă alte motive, cum ar fi neintegrarea în specificul zonei. Reclamaţia este semnată de circa 30 de oameni.

Urmează ca reclamaţia să fie analizată de către reprezentanţii primăriei şi ai firmei care realizează proiectul.

Amintim că Primăria a lansat în dezbatere publică proiectele celor două parcări etajate.

Una dintre ele ar trebui să aibă parter plus patru etaje, iar conducerea municipalității a identificat ca loc de realizare strada Decebal, mai exact în spatele Complexului Comercial Someșul. Cea de-a doua parcare ar urma să fie realizată pe strada Mihail Kogălniceanu nr.5, iar proiectul prevede o construcție cu parter plus două etaje.

 

5 comentarii

  1. satmarean Răspunde

    Daca parcarea va arata ca in acest link (https://portalsm.ro/2017/01/parcari-supra-etajate-la-satu-mare-unde-vor-fi-amplasate/) , nu vad de ce sa fie nemultumiri. Daca s-ar construi acolo unu sau doua blocuri cu 10 etaje…..ca sa fie ,,integrat in specificul zonei ” , ar fi mai bine?????

  2. Unu' Răspunde

    De ce nu mă miră?!?
    Unii vor să stea în buricul târgului dar să aibă condiții de casă la țară! Oprim aici dezvoltarea că unora nu le convine … Dă-o-n plm de treabă!

  3. Altu Răspunde

    Sa va mai aud ca plangeti ca va ridica masinile cand noi memorii si petitii ca vezi doamne ia soarele de pe bloc:)))) Na ca am vazut-o si pe asta…

  4. ombre Răspunde

    exista oare vreo modalitate in Satu Mare de a intra in normalitate,sa intram si noi in randul oraselor civilizate si sa vrem acest lucru?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.