Ultima actualizare: ieri, 22:26

Locale

VIDEO. Final răsunător la Festivalul berii Hops&Beats. Weekend senzaţional la Satu Mare

Festivalul berii Hops&Beats, cea de-a doua ediţie,  s-a încheiat duminică seara cu un remarcabil show susţinut de către Mr. President.

Sătmărenii au venit în număr mare să asculte live formaţia Mr. President, iar spectacolul a fost pe măsura aşteptărilor. Oamenii s-au distrat, au cântat şi au dansat în ultima seară alături de Lay Zee aka Mr. President şi Nagy Fero es a Beatrice. Sătmărenii au cerut BIS-uri, în special la Coco Jambo.

Noul concept Hops & Beats lansat anul acesta a dorit să ofere participanţilor nu doar o reconectare cu comunitatea și tradiția locală de bere craft, ci și o experiență inedită de muzică instrumentală live pe genurile rock, jazz, pop, electronic și reggae.

Timp de trei zile, aşadar, Piaţa 25 Octombrie a vibrat în ritmul muzicii unora dintre cei mai îndrăgiţi artişti contemporani, şi nu numai. Pe lângă muzica de calitate şi berea autentică locală, participanţii au avut parte de activităţi pentru toate vârstele, precum mâncare grill stradală, jocuri pentru copii şi tombolă cu extrageri zilnice.

Reuşita evenimentului s-a remarcat prin numărul mare de participanţi şi atmosfera care, odată cu trecerea zilelor, a fost tot mai explozivă.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.