Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

VIDEO. Groapă aniversată cu șampanie și artificii, la Cluj. A împlinit un an!

Groapă aniversată cu șampanie și artificii, la Cluj. Un grup de tineri din județul Cluj au organizat o petrecere aniversară pentru o groapă care a împlinit un an.

Momentul a fost marcat cu șampanie, tort și artificii. Tinerii din zonă s-au săturat să aștepte intervenția autorităților, astfel au organizat „petrcerea aniversară”.

„Mai mulți tineri din Cluj au organizat o petrecere surpriză pentru o groapă din asfalt care a împlinit un an. Tinerii i-au cântat <La mulţi ani!>, i-au adus flori şi au tras cu artificii pentru a sărbători împlinirea unui an de când groapa a intrat în viaţa lor. Totul s-a întâmplat pe drumul judeţean DJ 150 Viişoara – Frata din judeţul Cluj, acolo unde tinerii au încercat să tragă un semnal de alarmă asupra stării proaste a drumurilor. Pentru că s-au săturat să se enerveze şi să aştepte intervenţia autorităţilor, aceştia au organizat o adevărată petrecere. Au cumpărat şampanie şi chiar un tort în care au pus o lumânare, tinerii s-au filmat în timp ce se aflau la <ziua de naştere> a gropii din asfalt”, se arată într-o postare dintr-un grup din Cluj.

2 comentarii

  1. sdgd Răspunde

    La multi ani!

  2. dnd Răspunde

    In Satu Mare am putea face toata ziua cate o aniversare sau doua! Cred ca si copiii copiilor mei o sa aniverseze in acest ritm aceleasi gropi pe care le putem aniversa noi! :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.