Ultima actualizare: azi, 21:26

Locale

Voluntarii Olimpiști adună bani pentru micuțul fotbalist bolnav de leucemie

Voluntarii clubului Olimpia sunt alături de Tomi, micuțul fotbalist sătmărean bolnav de leucemie. La următorul meci al galben-albaștrilor din Cupa României, organizatorii vor amplasa o urnă pentru donații.

,,Mâine, în cadrul meciului disputat de #GalbenAlbastri în etapa a doua, faza națională, a Cupei României, cei care doresc să sprijine cauza micului fotbalist sătmărean, o pot face prin donații la urna amplasată de ISU Satu Mare în colaborare cu #VoluntariOlimpisti și #Olimpia MCMXXI”, au anunțat Voluntarii Olimpiști pe pagina lor de Facebook.

Tomi, băiețelul unui pompier are nevoie urgent de ajutor

Pompierii sătmăreni au dat startul unei campanii umanitare pentru a-l ajuta pe Tomi, copilul unui coleg. Băiețelul în vârstă de zece ani a fost diagnosticat cu leucemie, iar tratamentul care îi poate salva viața costă zeci de mii de euro, depășind cu mult posibilitățile familiei. Salvatorii fac un apel către toți sătmărenii cu suflet mare.

,,Cheltuielile cu investigațiile și intervențiile de specialitate, cu tratamentul (în primă fază aproximativ 32000 euro), dar și cu chiria depășesc cu mult veniturile familiei. Noi, pompierii sătmăreni ne-am mobilizat cu toții și, în zilele ce urmează, ni se vor alătura și colegi din celelalte arme din structurile județene. Le mulțumim tuturor și facem un apel către toți cei care doresc să îl ajute pe colegul nostru cu donații în bani să o facă ținând cont de faptul că într-o astfel de situație orice sumă, cât de mică, este de un real folos”, este apelul pompierilor.

Banii se pot vira în contul: RO58RZBR0000060012007755, deschis la Raiffeisen Bank Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.