Ultima actualizare: azi, 21:50

Locale

Acțiune împotriva vitezomanilor în Satu Mare. Polițiștii au reținut peste 80 de permise

Peste 80 de permise de conducere au fost reținute de polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare în perioada 14 – 15 septembrie a.c.

Întrucât siguranța participanților la traficul rutier și asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră pe drumurile publice de pe raza județului Satu Mare reprezintă principala preocupare a poliției rutiere, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au intensificat activitățile de impunere a legii respectiv a celor de conștientizare a participanților la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea regimului legal de viteză, în contextul în care viteza neregulamentară se regăsește în mod constant între primele trei cauze generatoare de accidente rutiere soldate cu victime omenești.

În perioada 14 – 15 septembrie a.c., polițiștii Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pe linie de viteză, ocazie cu care s-a acționat doar în interiorul localităților, pe raza județului Satu Mare, fiind depistați și înregistrați cu cinemometrul radar tip pistol marca TRUCAM, din dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, 82 de conducători auto care au circulat pe drumurile publice cu viteze peste limita legal admisă pe sectorul de drum, cuprinse între 103 km/h și 180 km/h.

În cazul tuturor conducătorilor auto depistați s-a luat măsura legală de sancționare conform prevederilor OUG nr. 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, totodată s-a dispus măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile.

Sursa: IPJ Satu Mare

7 comentarii

  1. Riki Răspunde

    Dati pe ei fratilor, va felicit.

  2. altu fără bmw Răspunde

    La cum se circulă nici nu e mult.?

  3. W Răspunde

    In primul rind vrem autostazi.

  4. Nimeni Răspunde

    Sunt localitati, cum este Ciuperceni, unde vizibilitatea este buna si unde s-ar putea merge peste viteza legala. De ce sa fii obligat sa mergi ca melcul cand nu sunt inpedimente sa o faci. Acum nu prea mai sunt animale, carute, tractoare, populatie, etc. cum erau in anii trecuti.

    • Loser Răspunde

      Poate deoarece NU sunt amenajate trotuare, iar în lipsa acestora pietonii (chestia aia care ești și tu, când ieși din casă până îți pui curul în mașină!) sunt nevoiți să circule tot pe carosabil sau acostament?!

  5. Audi Răspunde

    Manca v ar frantu gunoaielor. Ce sunteti
    Spagari sí curve de militieni.
    Mai ales acestea tinere curve dintre elé.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.