Ultima actualizare: azi, 22:26

Locale

FOTO. Accidentul grav de la Botiz, produs de un șofer de 67 de ani. Cinci victime!

La data de 14 septembrie a.c., în jurul orei 11.00, polițiștii Serviciului Rutier Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier în localitatea Botiz.

În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, de 67 de  ani, din localitatea Trip, aflându-se la volanul unui autoturism pe fondul neadaptării vitezei de deplasare în curbă deosebit de periculoasă, a pătruns pe sensul opus de circulație și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de un bărbat, de 41 de ani, din Călinești Oaș.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a trei pasageri din cele două autoturisme în vârstă 51, 53, respectiv 67 de ani. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negativ.

În cauză s-a deschis un dosar penal pentru investigarea tuturor împrejurărilor comiterii evenimentului rutier.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

17 comentarii

  1. Titi Conserva Răspunde

    Adio permis pentru ciobanul din Trip !! Doar caruta sa mai conduca de acum incolo,si aia doar la el pe tarla !!

  2. Marcus Romeo Răspunde

    Pt toti internauti si bagatiori de seama sa sugeti **** ca omul asta chiar nu are nimic cu toti oseni si toata diaspora el chiar are probleme de sanatate si nu e despre ce credeti voi despre oseni

  3. Marcus Romeo Răspunde

    Pt Titi Conserva si restul sunteti niste gunoaie ale româniei care ar trebui excluse de la comentarii si de la toate restul

    • altu fără bmw Răspunde

      Auzi dragă! Eu nu am comentat deci nu mă simt vizat dar nu crezi că dacă șoferul Loganului e bolnav atunci nu trebuie să conducă??? Pe toți de aici sunt sigur că nu interesează cum își distruge viața omul, poate fi și șofer kamikaze de mine. Dar ce are cu restul din trafic??? Putea să omoară familii nevinovate cum a făcut cretinul ăla mi se pare din Tulcea acum o lună care a intrat peste oameni prin gard și a omorât 3 ???

  4. Marcus Romeo Răspunde

    Omul a avut ceva probleme de sanatate si se îndrepta către spital

    • altu fără bmw Răspunde

      Care spital că se îndepărta de Satu Mare care e cel mai aproape? Nu e cel mai bun dar e spital. Mă rog, nu contează. Dar să știi că și eu sunt bolnav, sunt diabetic. Înainte de a urca la volan îmi măsor glicemia și dacă nu e OK conduce nevasta sau altcineva. Bine că nu a murit nimeni pentru că se putea foarte ușor!

    • Haules Baules Răspunde

      Bai sugaci !!De ce n-a rugat pe cineva sa-l duca la spital ??Putea sa omoare pe cineva,rahat in ploaie ce esti !!

  5. Marcus Romeo Răspunde

    Eu vin si te intreb daca ai idee citi inșii conduc si nu ar trebui, de aia zic ca nu trebuie sa acuzi pe cineva dacă nu stii cine e

    • altu fără bmw Răspunde

      Vorbești de exemplu de patronul din Păulești care trage o dublă de whiskey de dimineața pe post de cafea și pleacă la drum? Câți sunt așa! Eu nu acuz, trebuie să fi responsabil.

    • Haules Baules Răspunde

      Pai tocmai de-aia bai prostolache,ca sunt multi ca asta la care-i iei tu apararea,insi care n-ar trebui sa conduca,iar daca sunt bolnavi si vor sa ajunga la spital sa cheme ambulanta sau sa caute pe cineva care sa-i duca la spital,capisci ???

  6. Marcus Romeo Răspunde

    Bulangiilor care comentați aiurea sa va dea Dumnezeu si vouă la fel

  7. Marcus Romeo Răspunde

    Si asta cu bai “sugaci” e tot neamul tau fraiere ca poate ai împrumutat termenul asta de la ceva prieten din cartier

  8. Marcus Romeo Răspunde

    Pt cine are nelămurire poate sa vina la Trip sai dovedesc, Si peste toate omul asta nu o avut nici o amendă în ultimi 30 de ani ” treizeci de ani” cocotieri ai portalului ce sunteti

    • altu fără bmw Răspunde

      În schimb văd că pe tine te-a afectat rău de tot cuba de Trip. Las-o măi mai moale! Nu mă interesează scuzele tale sau ale lui! Omul are dosar penal la poliția rutieră, na acolo să meargă cu poveștile astea de adormit copii cu copilăria grea. Care cuvânt nu ai înțeles până acum din propoziția: NU MĂ INTERESEAZĂ!
      Oricum n-am înțeles către care spital mergea. Dacă “prietenul” tău țintea mai bine și nimerea nu Opelul ăsta și a doua mașină după, adică cisterna acum ce spuneai? Culcă-te!
      Am permis din 1992 și nu am nici o amendă de circulație. Se pune? Dar în schimb când nu sunt bine nu există să conduc. Se învață la școala de șoferi parcă. În ochii poliției asta oricum nu e o scuză este un fapt agravant, pui pe ceilalți participanță în trafic în pericol, așa că mai bine taci. Poate și ei mai citesc comentariile astea. Le dai idei gratis.

  9. Marcus Romeo Răspunde

    Stai linistit asta cu “altu fără bmw” caci nimeni nu scapă sa nu plateasca care pt you e foarte mult iar domnu cu loganu nu-ti face griji ca nu isi asuma greselile

    • altu fără bmw Răspunde

      Repet. Nu mă interesează. Canalul de povești este în altă parte. Îi doresc omului să fie sănătos și să conducă cât mai puțin de preferință deloc.

  10. Nimeni Răspunde

    In astfel de cazuri compasiunea poate merge pana la un loc, pentru ca daca printre victime ar fi fost o persoana draga noua lucrurile ar sta cu totul altfel. Ce nu inteleg insa e comunicatul politiei cum ca nu a adaptat viteza in curba cand din filmulet se vede clar ca masina merge singura in dorul ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.