Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Adrian Cozma, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean, în interiorul PNL

Consilierul judeţean Adrian Cozma şi-a anunţat candidatura, în interiorul PNL, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Satu Mare.

El a anunţat pe facebook acest lucru.

Redăm mesajul postate de Adrian Cozma:

“Mi-am depus candidatura în cadrul PNL pentru funcţia de președinte al Consiliului Județean Satu Mare. Cred că am acumulat experiență politică și administrativă în acești 8 ani, ca ales al județului în special, iar cu o echipă bine pregătită vom face lucruri bune pentru județul nostru.

A fost și este onorant să-i reprezint pe sătmăreni și o fac deschis și onest.

Ce am făcut ca și consilier o să fac și din poziția de președinte. Adică o să reprezint cu cinste și pricepere întreaga noastră comunitate. Avem nevoie de drumuri sigure, școli bune, spitale modernizate și de cultură urbană de calitate. Județul are nevoie de o piață modernă pentru producătorii locali și de o strategie unitară și eficientă în turism. Avem un județ frumos și merită promovat.

Alături de colegii mei pot da o altă dimensiune instituției și cred că vom găsi resurse financiare pentru problemele care ne așteaptă.

Sunt convins că împreună vom reuși.

În perioada următoare voi elabora un program de guvernare locală și voi prezenta principalele proiecte pe care vreau să le promovez în perioada care vine.

Mă voi consulta cu medici, profesori, antreprenori, tineri, funcționari, meseriași și alte categorii sociale pentru a înțelege cât mai bine ce așteptări au și care ne sunt prioritățile.

Satu Mare trebuie să își recâștige prestigiul și să fie din nou un punct de reper important pe harta României”.

24 comentarii

  1. c-block Răspunde

    Avem nevoie mai mult ca niciodată de conducători onești. Intenționat nu am spus politicieni. Dar decât unul ca tine mai bine NU! Mai bine mă lipsesc. Asta este situația care se pliază pe zicala :”Dacă voi nu mă vreți eu vă vreau”.?

    • joliku Răspunde

      Ai dreptate, eu as merge pe generatii mai mici de 25 de ani. Astia, de genul, deja poarta virusul.

      • c-block Răspunde

        Doar că marea majoritate a acelei generații nici măcar nu votează nu ca să se și mai implice în ceva pentru comunitate! Rara avis care face totuși și din ăia mulți sunt pui de politician jmeker (Ciocan userist-plusistul de exemplu dar nu numai el). Situația asta se datorează stării de lehamite provocată de activitatea clasei politice actuale. “Minunatul” ăsta din poza de mai sus care își face reclamă nu este excepție.?

      • Adi Răspunde

        Doar acest specimen mai lipsește în peisajul pestriț din politica satmareană am crezut că să lecuit dar omul e bolnav.

  2. Unu Răspunde

    Bine ca ii vreți pe toți lupii bătrâni din SM!gen zGovor și alți corupți..unu tânăr de perspectiva nu va e bun!

    • c-block Răspunde

      Așa tânăr și de perspectivă era și Ștef. Cred că știi rezultatul.?

    • figaro Răspunde

      Cand te pui si candidezi peste tot, oriunde, in orice ipostaza, la orice alegeri, imi vine greu sa cred ca esti chiar atat de potrivit pentru toate… pentru ca la fiecare dintre ele slagarul a fost acelasi. Nene Cozma, ai cam luat-o in barba peste tot pe unde ai candidat in ultimii ani, oare chiar iti place sa fii incasator?

  3. Popescu dan Răspunde

    Stimate domn Cozma
    Nu cu mult timp in urma ati vrut sa preluati conducerea PMP Satu Mare. De ce oare?
    Stiri sigure nu pe surse!

  4. c-block Răspunde

    @popescu, doar mi-ai conformat bănuielile din păcate. Chiar nu se găsește unul breaz să conducă județul într-o direcție concretă? Pentru că în majoritatea cazurilor ai impresia că atât la municipiu cât și la județ totul se mișcă după legea browniană, și din lac în puț. Uite, în 3 ani suntem departe să reparăm drumurile județului, podul 3 din municipiu este SF etc., etc.

    • Yon Răspunde

      Salut,
      Îmi pare rău să te dezamăgesc,dar chiar nu este unul mai breaz..cel puțin așa se pare
      Unul care ar vrea să facă ceva și să ridice județul,probabil ar întâmpina multe piedici,birocratice și nu numai,în îndeplinirea scopurilor și ar pleca,pentru că sistemul nostru de a face lucruriile lasă de dorit…”Lasă dom’le e bine așa?”,”Nu îți e bine în sistemul public” etc.
      Județul nostru din păcate nu prea are ce să ofere,să nu vorbesc de oraș…
      Nu este un oraș universitar,nici industrial de anvergură.Studenții care sunt serioși și au habar nu se întorc,rămân în centrele universitare sau pleacă din țară ,nu rămân să lucreze la “multinaționalele”din oraș care oferă ofertă salarială ridicolă la nivelul țării,să nu mai vorbim de nivelul UE,care e o problemă generală la nivel de țară căruia nimănui nu-i pasă,ăsta ar trebui să fie pe lista CSAT,dar desigur cui-i pasă,iar cei puțin mai deștepți care vor să lucreze în sistemul public fără pile sau partid,nu au șanse cu toate examenele vieții.
      Podul 3 este deja o”fata morgana”,dar oare la felul în care se fac lucruriile cu soșelele,mi-e și teamă parcă de un ar 3-lea pod…
      Cu respect

      • y Răspunde

        @Yon, văd că are priză “botezul” meu de acum vreo 2-3 ani pentru podul inexistent al orașului! Ce m-aș bucura de n-aș fi avut dreptate!
        Vis-a-vis de băjatul aista din poză. E cam expirat. Ar trebui “ajutat” la alegeri să își dea seama, dacă mă înțelegi ce vreau să spun. El sigur nu ne poate ajuta, cum ai zis tu și @c-block am cam avea nevoie de o conducere pizdoasă. Am așteptat destul și suntem rămași rău în urmă și față de județele vecine. E foarte trist.

    • Yon Răspunde

      Țin să menționez că nu-l cunosc pe acest individ și nici nu m-ar interesa,dar totuși are un parcurs fulminant în partid și în sistemul public,e foarte curioasă treaba cu acest băiețaș care “face politică” .Totuși cred că ar fii bine să aducă la cunoștința publicului și faptele pe care le-a făcut și desigur performanța.
      Până nu se restartează întreg aparatul de stat dar și cetățenii,vom continua în același registru bolnav în care ne aflăm din vina tuturor.

  5. Popescu dan Răspunde

    In atenia PNL
    Doctrina liberala a aparut ca o alternativa la vechiul sistem de gandire si actiune social politic feudal bazat pe puterea absoluta a domnitorului , pe categoriile privilegiate.Vezi politica PSD ( 2016-2019)
    D-voastra ce faceti sa stopati acest flagel mediveal respectiv rosu (inchizitie respectiv Stalin). Multumesc

  6. Ivan Răspunde

    Un demagog populist si un oportunist notoriu ! Tradator de marca, ahtiat dupa functii politice si mare iubitor de intrigi ! De cand a intrat in politica a reusit sa-si tradeze toti binefacatorii.

  7. y Răspunde

    @Yon, nu are nimic. Important este ideea. Nu pentru dreptul de autor am adus în discuție.?
    “y
    7 februarie 2019 Răspunde
    Mai ții minte @matroz când am zis că podul ăsta se poate numi Fata Morgana? Dar totuși cei de la Primărie de la Investiții ce fac? Știu că nu prea pot mișca că e treabă de Guvern dar bătăița ei vor lua, adică scandalul ei vor încasa. Ceva corespondență, pistonare, futut la creier. Nach dem Bucharest pe ăia îi doar-n bască. E pod sau nu e, tot una este pentru CNAIR. Cine știe cine va fi la guvernare peste câteva luni, cine răspunde? Pică trupa veselă începem din nou jocul. Eu estimez că vom avea podul 3 cam peste 10 ani. Estimare pozitivă.”

  8. Fugi Răspunde

    Un increzut de cand era mic.parcarea din capatul cartierului M17 e ocupat de autocarele lor.Nu ar face nimic pentru oras doar pentru ai fi lui bine.Cocalar de 2lei.

  9. satmarean Răspunde

    Decât ȘTEF oricine e mai bun!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • c-block Răspunde

      Eu nu văd o diferență sesizabilă între Ștef și autopropusul ăsta. Crede-mă știu de ce spun.

  10. unu Răspunde

    Pentru toți “Gică Contra”… o întrebare : are PNL Satu Mare un candidat mai bun? dacă răspunsul este da, care e acesta?

  11. A Răspunde

    Daca nu íe bun de nimic se face politician.

  12. IOANA Răspunde

    speciment oribil !!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.