Ultima actualizare: azi, 16:47

Locale

VIDEO. Locatari ,,terorizați” de un grup de tineri: ,,Fac gălăgie și sparg semințe de față cu Poliția Locală”

Locatarii unui bloc din cartierul Micro 14, strada Mureșului, spun că sunt terorizați noapte de noapte de mai mulți tineri care, potrivit acestora, fac gălăgie și sparg semințe în parcul din fața blocului.

Unul dintre locatari ne-a declarat că a sesizat de nenumărate ori Poliția Locală, însă fără succes. Sătmăreanul a spus că oamenii legii s-au deplasat de câteva ori la fața locului, dar nu au reușit să îi ,,gonească” pe tinerii gălăgioși.

,,Am sunat, dar tot nu îi scoate din parc. La ora asta mănâncă semințe de față cu Poliția Locală. Nu mai știu ce să fac. De câte ori sun, Poliția Locală vine și nu le zice nimic. Îi lasă în continuare în parc, iar dacă continui să sun nu mai vine niciun echipaj”, a declarat sătmăreanul.

7 comentarii

  1. abc Răspunde

    Din pacate organele de coercitie a statului, isi arata muschii doar fata de un om cinstit, care poate gresi si el , dar nu scapa nepedepsit. Ai parcat masina neregulamentar, esti tratat cu toata ostentatia : ridicarea masinii, amenda eventual supunerea oprobriului public…
    Fata de aceste gunoaie ale societatii, oamenii legii nu numai ca nu aplica legea in sensul de a-i pedepsi, dar dimpotriva, parca le este frica de ei…
    Asta este un inceput de disolutie a statuluo…
    Sper sa ma insel !

  2. locatar Răspunde

    Stau langa acest teren de joaca cu bancile montate la 2m de bloc, din primavara aici este infernul noaptea , pe la 23 cand pleaca vreo 10-12 copii rromi care urla si tipa ( daca zici la ei mai incet te injura si ameninta ca sparg geamul ) apare un grup de tineri de 13-14 ani care continua pana la 2-3 noaptea. La multi dimineata la 5 suna ceasul sa mearga la servici. Asa ceva nu se poate unde este politia locala? Patrula nu se vede cu lunile in aceasta zona cunoscuta. Ce putem face, unde sa ne adresam? Nu se poate ca cateva sute de locatari sa fie terorizati de catva obraznici si nesimtiti. Vorbesc de la ora 22 incolo. Cu legea 61/1991 ce faceti domnilor politisti??????

    • altuL Răspunde

      Daca vedeti ca politia nu face nimic, de ce nu coboara careva cu o bota sa le rupa oasele? Nu stiu cum asteptati ajutor de la autoritati. Inca nu realizati ca politia e pusa sa asigure buna functionare a cacatului de stat , nu te apara de nimic. O bota si oase rupte. Militia a demonstrat in toata Romania ca e degeaba. Nu mai sunati la politie daca aveti probleme, riscati ca VOI sa luati amenda

  3. Satmarean Răspunde

    Incearca sa te dai la ei ca pe langa amenda pe care o s-o iei tu (in cel mai bun caz , ca daca le mai rupi si un os ai si dosar penal), risti sa-ti sparga noaptea geamul (poate-ti incendiaza si ap), vede unde iti parchezi masina si……..Solutia ar fi bineinteles ca politia locala cel putin o perioada sa patruleze in acea zona iar dupa ora 22 sa nu fie tipenie de copil acolo. Daca e cazul si o ridicare cu mascatii n-ar strica.

  4. Riki Răspunde

    Partea buna este ca peste cativa ani o sa fie mult mai multi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.