Ultima actualizare: ieri, 22:25

Locale

Aushopping Satu Mare finanțează cu 5.000 de euro proiectele civice din oraș

Faptele bune sunt premiate la Aushopping Satu Mare! Din dorința de a conecta cetățenii și pentru a-i îndemna să acționeze și să se exprime împreună ca o comunitate, Centrul Comercial Aushopping Satu Mare, de pe strada Careiului 77-79, dă startul unei competiții de proiecte prin care orice sătmărean își poate face vocea auzită. 

Dezvoltatorul centrului comercial își dorește să se implice mai mult în a ajuta școlile, grădinițele, asociațiile, fundațiile și grupurile de cetățeni activi și voluntari, care au nevoie de un sprijin financiar pentru a-și realiza proiectele la care visează, astfel că a selectat patru tematici care să acopere o arie cât mai largă a domeniilor de interes ale comunității sătmărene: sport, educație, cultură și tineret & divertisment.

Concursul pune la dispoziția participanților premii în valoare totală de 5000 de euro. Fiecare categorie va avea un proiect câștigător care va beneficia de finanțare în valoare de 1000 de euro, iar cel mai bun dintre cele mai bune patru proiecte va fi premiat cu un supliment de 1000 de euro. Un alt avantaj oferit de inițiatorul proiectului este că pune la dispoziție gratuit spații din centrul comercial pentru organizarea unor activități sau evenimente propuse de sătmăreni.

La concurs pot participa grupuri formale constituite în organizații non-profit, neafiliați politic, grupuri informale de minim 3 voluntari și unități de învățământ școlar sau preșcolar, grupuri de elevi sau elevi coordonați de către profesori.

Regulamentul, condițiile de participare și formularul de înscriere pot fi găsite pe website-ul centrului Comercial Aushopping: https://aushopping.ro/aushopping-satu-mare/articole/grant-satu-mare. Înscrierile sunt deschise până în 15 octombrie, apoi proiectele vor fi jurizate de un juriu de specialiști locali și din țară, iar proiectele câștigătoare vor fi anunțate și premiate în cadrul unei gale a comunității sătmărene.

Concursul este organizat cu sprijinul Asociației Apel la Acțiune din Satu Mare.

Centrul Comercial Aushopping Satu Mare, dezvoltat de către Ceetrus, este în acest moment într-un proces de extindere, la finalul căreia își va dubla suprafața și va avea noi comercianți ca Decathlon, Casa Rusu, Laguna, ZooCenter, Compas, o zonă de food court și un cinema cu 5 săli.

2 comentarii

  1. cu finalizare Răspunde

    fain final la articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.