Ultima actualizare: azi, 10:26

Locale

Un sătmărean a dat nas în nas cu hoțul care îi jefuia apartamentul. Ce a urmat

Polițiștii de investigații criminale sătmăreni au reținut ieri, 3 septembrie a.c., doi bărbați, bănuiți că ar fi comis infracțiuni de furt calificat și tentativă la furt calificat .

Concret, la data de 2 septembrie a.c., în jurul orei 00.40, polițiștii sătmăreni au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană necunoscută profitând de geamul lăsat deschis, al unui apartament situat la parterul unui bloc din municipiul Satu Mare, a pătruns în interior moment în care a fost surprins de proprietar, părăsind locuința fără să sustragă bunuri.

Echipa operativă s-a deplasat la locul indicat în sesizare pentru a efectua cercetarea la fața locului, iar în urma activităților specifice desfășurate și cu ajutorul polițiștilor criminaliști, a fost identificată persoana bănuită ca fiind un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Ardud.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore de polițiști. Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.