Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Cauți terenul pentru locuința perfectă? Descoperă Complexul Rezidențial Stejarii!

Dacă sunteți în căutarea locuinței perfecte pe care să o construiți de la A la Z într-o zonă relaxantă și fără noxe, ați ajuns în locul potrivit. Complexul Rezidențial Stejarii dezvoltat de Archicraft vă pune la dispoziție loturi de teren ideale pentru căminul mult visat, ferite de agitația din oraș, dar totuși aproape de centrul orașului Satu Mare.

Așadar, dacă sunteți din municipiul Satu Mare ori pur și simplu v-ați săturat de zonele deja mult prea populate și gălăgioase, o soluție foarte facilă de a scăpa de stresul pe care-l provoacă agitația de pe bulevarde și din cartiere este să analizați oferta celor de la Archicraft, care au scos la vânzare ultimele parcele de teren disponibile din Complexul Rezidențial Stejarii, Pădurea Noroieni. Într-o zona mirifică, mai răcoroasă, extrem de liniștită și cu aer foarte curat, aici veți găsi terenuri intravilane la doar 8 kilometri de centrul orașului.

Terenurile oferite în Complexul Rezidențial Stejarii au ca dotări apă potabilă de cea mai bună calitate, testată, adusă de la Uzina de apă pe conductă nouă, energie electrică subterană din noul post Trafo al zonei de agrement Noroieni și sistem de canalizare independent. Mai mult decât atât, terenurile complexului Stejarii sunt în intravilan, și aparțin de municipiul Satu Mare! Pentru a nu pierde oportunitatea de achiziție a unui teren într-o zonă cu atâtea avantaje și utilități la îndemână, trebuie să acționați rapid având în vedere faptul că managementul Complexului Stejarii a pus la bătaie ultimele 5 parcele disponibile până la acest moment (loturi de 800 de metri pătrați fiecare), la un preț promoțional.

Pentru mai multe detalii, vizitați site-ul stejarii.archicraft.ro, transmiteți un mesaj pe adresa de e-mail [email protected] sau sunați direct la numărul de telefon 0741 010 615.

3 comentarii

  1. Floricica Dansatoarea Răspunde

    ”zona mirifică, mai răcoroasă, extrem de liniștită și cu aer foarte curat” si tantari full !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.