Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

Cineplexx își deschide astăzi porțile! Tehnologii 4K și Real 3D la Satu Mare

Așteptarea a luat sfârșit. Cinematograful din incinta Satu Mare Shopping City își deschide porțile pentru sătmăreni în această seară. Începând cu ora 19.00, cinefilii vor putea vedea primele producții oferite de Cineplexx și se vor putea bucura de o experiență la cele mai înalte standarde.

Noul Cineplexx Satu Mare aduce în această seară, 12 septembrie, în incinta Shopping City Satu Mare o experiență cinematografică de top, la cele mai înalte standarde de calitate existente în prezent, cu tehnologii video 4K și Real 3D. Casele de bilete se deschid la ora 19.00, iar cei de la Cineplexx vă așteaptă să fiți printre primii spectatori, întrucât în ziua deschiderii nu vor fi active opțiunile de rezervare online și achiziție online. Astfel, primii veniți, primii care văd filme.

Cei de la Cineplexx au investit nu mai puțin de 3 milioane de euro pentru a aduce la Satu Mare cele mai noi tehnologii. Noul cinematograf este cel de-al doilea din România cu tehnologia performantă de sunet Dolby Atmos: ,,Cinefilii se vor putea bucura de o experiență de film excepțională, cu cea mai bună tehnologie și la cel mai înalt grad de confort, o experiență pentru care Cineplexx este deja cunoscut”, a explicat Christof Papousek, Managing Partner și CFO al Cineplexx / Grupul Constantin Film.

Intrarea în cinematograf se va face din zona de food court. Spațiul din interior este unul impresionant, având în total cinci săli cu scaune mari și confortabile și izolare fonică pentru a nu deranja. În total, sunt 700 de locuri în interiorul cinematografului și 46 de boxe.

Filmele care vor rula astăzi la noul Cineplexx

Un film care a redefinit și depășit genul, „It” a devenit parte a culturii și mentalității perioadei, precum și producția horror cu cele mai mari încasări din toate timpurile. Răul revine la suprafață în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari – adulți și adolescenți – în locul unde totul a început.

Film bazat pe renumitul serial TV britanic Downton Abbey. Acțiunea se petrece pe domeniul fictiv Downton Abbey, în vila din ținutul Yorkshire a Contelui și Contesei de Grantham și urmărește viața aristocratică a familiei Crawley și a servitorilor săi în timpul domniei regelui George al V-lea.

Gerard Butler revine pentru a treia oară în rolul celui mai eficient agent de Securitate în acțiunea „Cod Roșu în Serviciile Secrete”, pe marile ecrane.

 

 

 

 

 

5 comentarii

  1. satmareanu` Răspunde

    Sa deschizi o cinema noua si sa nu ai 4DX? Ce e cu marlania asta iar?

  2. Zi-le d-l Geo Răspunde

    Tocmai mi-am luat OLED 4k cu Dolby Vision si Dolby Atmos … ce sa fac la cinema? ?

  3. Adrian Răspunde

    Te rog sa stai acasa si sa te uiti la borcanul tau.

  4. A Răspunde

    Corect ce spune Adrian acu de 40ani nici curent nu au avut in casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.