Ultima actualizare: azi, 16:11
Locale

Dosare penale pe bandă rulantă. Mai mulți sătmăreni, prinși băuți la volan pe șoselele județului

Șase infracțiuni la regimul rutier au fost constatate în flagrant de polițiștii sătmăreni în acest sfârșit de săptămână pe raza județului Satu Mare.

Polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat la data de 6 septembrie a.c., un sătmărean care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice. Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 7 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat la volanul unui autoturism pe strada Alexandru Odobescu, din municipiul Satu Mare, un conducător auto de 34 de ani, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Polițiștii Secției Poliție Rurală Satu Mare au identificat la data de 7 septembrie a.c., la ora 21.50, în localitatea Petea, un autoturism condus de un bărbat, de 33 de ani, din aceeași localitate, care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere. De asemenea, fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

La data de 8 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Satu Mare au depistat la volanul unui autoturism pe strada Odoreului, din municipiul Satu Mare, un conducător auto de 35 de ani, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Tot la data de 8 septembrie a.c., în jurul orei 16.40, polițiștii Secției Poliție Rurală Tășnad au depistat la volanul unui autoturism pe DJ 196, Hurezu Mare – Supuru de Jos, un conducător auto de 41 de ani, care fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 1,29 mg/l alcool pur în aerul expirat, astfel că a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cauzele s-au întocmit dosare penale.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.