Ultima actualizare: azi, 20:10
Locale

Fata „dispărută” din Maramureș a fost găsită. Trăiește în Franța și este însărcinată

Familia fetei declarate dispărute de către Poliție i-a contactat pe cei de la actualmm.ro pentru a le oferi informații despre fată. Potrivit fratelui acesteia, se pare că fata se află în acest moment în Franța, căsătorită, urmând să aibă un copil

Situația este cu atât mai complicată cu cât fata figurează în continuare ca fiind dispărută, deși se știe unde se află. Mai mult, în urma publicării comunicatului Poliției de către mass-media, neînțelegând cum s-a ajuns la această situație, familia Dianei a luat legătura cu polițiștii maramureșeni.

De aici, situația se complică și mai mult.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Maramureș, Cecilia Grozavu, se pare că a fost vorba despre o eroare de comunicare. Diana a fost dată dispărută în 2018 de către DGASPC Maramureș, aceasta fiind în plasament, însă informația cum că adolescenta a dispărut a fost făcută publică în urmă cu câteva zile pentru că doar acum s-a aprobat mediatizarea ei.

Diana este căsătorită și e pe cale să devină mamă, plecată de luni întregi înafara granițelor țării. Frații ei și mai toată lumea care o cunoaște știe unde se află, însă, până la finalizarea cercetărilor și din cauza greoaiei birocrații cu care se confruntă atât Poliția cât și cei de la Protecția Copilului, în fața instituțiilor statului Sonia e în continuare dispărută.

Sursa: actualmm.ro

2 comentarii

 1. A-Q Răspunde

  Sinteti siguri ca e “casatorita” de buna voie si nesilita de nimeni ?!

  • y Răspunde

   Ideea este că trăiește și undeva a trecut granița țării. Probabil a zburat (nu cu avionul) sau a trecut prin vreo catacombă neștiută de noi. A trebuit mai mult de un an acestui “minunat” sistem să lanseze alerta. Că între timp a devenit majoră? Cu atât mai bine! Că trăiește? Ufff, am scăpat! De fapt NU-I ÎNTERESEAZĂ! De aia se întâmplă grozăviile astea în ultima perioadă. În multe locuri oamenii din sistem au impresia că sunt acolo ca să primească lunar salariile lor sfinte și dacă se poate pe cât mai puțină muncă. Pentru că atunci când nu lucrezi nu greșești.
   PS. Din proprie experiență vă povestesc cum a reacționat polițistul de pe Târnavei când acum mai bine de 10 ani copilul meu într-un moment de rebeliune a plecat de acasă. S-a dus la bunici de fapt pentru că nu i-am cumpărat nu mai știu ce. Nu contează. Deci polițaiul a început să zbiere la mine că ce caut acolo la ora aia (era trecut de ora 21) și de ce îl deranjez și să mă duc acasă că sigur revine. Și de fapt cum de am intrat în secție? Ce tupeu de la mine! El acum seara nu are chef de completat hârtii. Așa a zis. Bine, copilul a revenit că nici de la bunici n-a căpătat nimic. Ziua următoare mă duc să anunț și ca să anuleze acțiunea (eu naivul). Nu făcuseră nimic! De aia este plătit, nu? În slujba cetățeanului???? Da’ de unde? Nu era polimiliția locală, vorbesc de poliție-poliție. Important acum este că băgăm RO-ALERT iarăși miercurea viitoare. Se joacă copii mari. Am mai zis-o, dacă sistemul este respectat și dacă din cauza acestui sistem mor oameni și mai ales copii nevinovați atunci sistemul trebuie schimat. Sau asta este de fapt scopul??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.