Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

FOTO. ALERTĂ! Lupul cehoslovac, din nou liber în Satu Mare. Apelul Freelife

UPDATE: Câinele a fost prins. Dresorul Szabo Zoltan este cel ce a ajutat din nou la acest caz, și la transportarea cățelei într-un loc sigur.

Lupul cehoslovac este liber din nou în Satu Mare. Asociaţia Freelife a lansat un apel public sătmărenilor să nu iasă la plimbare cu femele în zona Pieţei Mici, acestea fiind în pericol. Patrupedul a ucis sâmbătă un alt câine şi i-a rănit pe alţi doi.

“IMPORTANT!!!!! SATU MARE !!!
Atentie! Nu iesiti la plimbare cu femele in zona Pietei mici!!!

Cainele rasa LUP CEHOSLOVAC , ESTE DIN NOU PE STRADA !!! Se pare ca este in calduri, deoarece este un caine CU STAPAN, noi nu o putem ridica, mare atentie cine are femele sa nu le lase nesupravegheate, atentie la strazile Maramures, Paris, Wolfenbuttel…..
A FOST ANUNTATA DIN NOU POLITIA, caz pentru care este depusa deja plingere!”, a anunţat Freelife.

 

Lupul cehoslovac a ucis un câine și a atacat alți câini

Lupul cehoslovac aflat liber, sâmbătă, pe străzile din oraş, a atacat mai mulţi câini. Unul dintre ei a fost ucis iar ceilalţi doi au fost salvaţi.

Reprezentanţii asociaţiei Freelife au fost anunţaţi despre caz şi au intervenit. Ei au apelat la sprijinul jandarmilor şi la ajutorul unui dresor profesionist pentru prinderea lupului cehosclovac. Se pare că acesta a scăpat din curtea unde era ţinut.

„Multumim jandarmilor care au răspuns prompt la solicitarea noastră, dresorului Szabo Zoltan şi tuturor persoanelor care ne-au ajutat la rezolvarea acestui caz. Din păcate unul dintre căţeii atacaţi a murit, ceilalti 2 au fost salvaţi cu ajutorul membrilor Free Life care au intervenit între ei, şi preluaţi. Au fost identificaţi stăpânii, câinele lup a fost găsit şi dus de către noi în curtea casei, unde a intrat singur, moment în care au fost anunțați și stăpânii. Din oficiu s-a depus plângere la poliție pentru a se lua măsurile necesare”, au transmis rerezentanţii Freelife.

 

4 comentarii

  1. Titi Conservă Răspunde

    Alerta !!Lupul cehoslovac a fost vazut dand tarcoale primariei Satu Mare,iar unele surse spun ca-l cauta pe un individ in calduri,pe nume Gabor !!Unul care se tot lauda ca face si drege prin satmar dar nu face absolut nimic !!

  2. Exagerați... Răspunde

    Sunteți praf”…lupi sunt în partide nu pe strada…”

    • y Răspunde

      Cu părere de rău dar te corectez. Politicienii nu sunt lupi și nici măcar vulpi (ar vrea ei asta). După comportament sunt mai degrabă șacali sau hiene. Lupii nu se mănâncă între ei au totuși un sistem de clanuri și oarece demnitate. Pe când politicienii ……..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.