Ultima actualizare: ieri, 20:44

Locale

FOTO. Amenzi pentru părinții copiilor de la Moisil, din prima zi de școală

Părinții care și-au dus copiii la festivitatea de deschidere a noului an școlar de la Școala Gimnazială Grigore Moisil s-au trezit cu amenzi și invitații la Poliție.

Mai mulți părinți și-au parcat mașinile în mare grabă și nu a durat mult până să fie taxați pentru acest lucru. Cei care au parcat pe interzis au primit invitații să se prezinte la Poliție.

8 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    Deci invitatii au primit, daca sunt cu functii atunci avertisment, daca e unu nimeni in drum atunci e bun de plata, sunt curios cate amenzi se vor da din totalul invitatiilor lasate pe parbriz? Ar fi bine daca ar si urmarii reporterii acest lucru nu doar sa arunce in vant un subiect bine stiut, parcari neconforme, locuri de parcre si altele …

    • peda gogu Răspunde

      Parinte ..nimeni in drum , la Moisil (scoala ) ?? pai ala nici pe trotuaru de pe partea scolii nu poate sa treaca !!oare cati parinti au mutatii fictive in buletin ,ca sa-si poata inscrie plozii la scoala aia ?

  2. Satmarean Răspunde

    In fiecare zi ar trebui politia sa stea acolo si sa nu ierte pe nimeni.Poate sa-si trimita copii sau sa-i aduca si pe jos nu neaparat cu masina pana in poarta scolii , mai ales ca ar trebui sa locuiasca in zona……dar vorba lui peda gogu de mai sus: oare cati au facut smecherii numai ca sa-si inscribe copilul acolo si vin de la marginea orasului!!!!!!!!

  3. Lenea Doare Răspunde

    Cat de prost trebuie sa fii sa parchezi ilegal in fata Politiei. No comment.
    Suntem prea comozi. Am dus si eu azi copii la scoala, la Kolcsey, dar nici nu am incercat sa las masina in apropiere, insa fara probleme am reusit sa parchez, chiar erau mai multe locuri libere Gratuite pe terenul viran pietruit intre cele 2 finante….Ah, ca am avut de mers pe jos 300m, da, pentru unii este o problema….dar cum zice si proverbul: Prostia si Domnia se plateste :))))

    • shumaheru Răspunde

      si politai parcheaza ilegal acolo ! au fost amendati de politia locala , dupa care politia rutiera i-au amendat pe ei

  4. Antonio Răspunde

    Bere blondă, domnia şi prostia se plătesc. Nu parcaţi ilegal. 🙂

  5. parinte Răspunde

    Copilul meu merge la scoala acolo.Stam prin apropiere (domiciliu, nu flotant), mergem pe jos, daca cumva nu m ai dau pe acasa merg cu masina si il las langa bordura pe printisor si merg mai departe , dar multi (am vazut de nenumarate ori), blocheaza soseaua, coada ajungand pana la intersectia cu Lucaciu, blocheaza intrari in curti si parcheaza pe spatiul varde.Merita sa fie amendati, nu au ce parca acolo, copiii pot fi lasati langa bordura si tu iti vezi de drum mai departe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.