Ultima actualizare: azi, 17:36

Locale

FOTO. Aquapark modern la Tăşnad. Primele imagini din proiect!

Aquapark modern la Tăşnad. Autorităţile din Tăşnad pregătesc un amplu proiect pentru transformarea ştrandului într-un aquapark modern. Primele imagini cu zona bazinelor au fost realizate deja.

Proiectul primăriei Tăşnad prevede realizarea mai multor bazine noi, printre care unul multifuncțional cu tobogane pentru tineri. Proiectul mai prevede realizarea unui bazin semiolimpic de înot, amenajarea unui parc de recreere, realizarea unui complex sportiv multifuncțional, a unei săli de sport dar și zone pentru tratament.

Totodată, se discută despre realizarea unei telegondole din oraș până în staţiune, însă acest lucru depinde de obţinerea unor linii de finanţare.

Valoarea estimată a proiectului este, în prima fază, de 150 de milioane de euro, bani care ar putea proveni atât de la Uniunea Europeană cât şi de la Guvern sau administraţia locală. Urmează finalizarea proiectului după care va începe implementarea lui, lucru care va dura câţiva ani.

4 comentarii

  1. Titi Conserva Răspunde

    Frumoase ”poze” de campanie pentru primarul in exercitiu !!Oare pe cine vrea sa prosteasca??!!!Cred ca i s-a adus la cunostinta primarului care a facut ”nimic” in Tasnad ca alegerile locale se vor face in doua tururi asa ca slabe sanse pentru candidatii UDMR sa mai iasa ”sefi” de comune si orase !! ”Telgondola”…ahahahahahahahahahahahahahaha !!! ::))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  2. dica Răspunde

    Harababura de hoteluri pensiuni si gherete construite total aiurea in jurul strandului nu au cum sa o elimine. Se vede o deosebita viziune si simt urbanistic cand acestora li s-a acordat autorizatia de constructie…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.