Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

FOTO. Concluziile polițiștilor în cazul accidentului grav de la Vama

Două persoane, în vârstă de 28 de ani, au suferit vătămări corporale în urma unui accident rutier produs în cursul zilei de ieri, duminică, 29 septembrie, pe raza localității Vama. Polițiștii sătmăreni au dat publicității primele concluzii în cazul acestui eveniment rutier ce a necesitat și intervenția elicopterului SMURD de la Jibou.

Ce spune Poliția Satu Mare:

La data de 29 septembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii rutieri din cadrul Poliției oraș Negrești Oaș au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Vama, a avut loc un eveniment rutier. În urma efectuării cercetării la fața locului, polițiștii au stabilit faptul că un tânăr, de 22 de ani, din localitatea Vama, a condus un autoturism pe un drum nedeschis circulației publice, în zona Vizieri, din localitatea Vama, iar pe fondul terenului accidentat, autoturismul s-a răsturnat, cu acesta în autoturism aflându-se alte 3 persoane de 20, respectiv 28 de ani.

În urma impactului, doi dintre pasageri, o femeie și un bărbat, de 28 de ani, au suferit vătămări corporale, bărbatul fiind mai grav accidentat a fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul Județean din Baia Mare. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă în cadrul căruia se efectuează investigații pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul rutier.

Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.