Ultima actualizare: azi, 21:48

Locale

Viceprimarul Feher: ,,Fiul meu și-a retras dosarul depus pentru obținerea unei locuințe ANL”

Viceprimarul municipiului Satu Mare, Doina Feher, a anunțat astăzi, pe pagina sa de Facebook, că fiul său și-a retras dosarul depus pentru obținerea unei locuințe ANL. Aceasta a ținut să precizeze faptul că nicio locuință nu a fost repartizată ilegal ori pe baza unor influențe.

Redăm textul viceprimarului Doina Feher:

,,Fiul meu Andrei Micle și-a retras astăzi dosarul depus pentru obținerea unei locuințe ANL. A făcut-o ca un gest de onoare, nu pentru că ar fi încălcat vreo lege.  Ca și politician, ca viceprimar, accept toate criticile din ultimele zile. Din partea ziariștilor, din partea simplilor cetățeni. Dar, îi asigur pe toți sătmărenii că, în ultimii trei ani, nici o locuință socială sau ANL nu a fost repartizată ilegal, ori pe baza unor intervenții sau influențe. Și martori îmi sunt toți membrii comisiilor de repartizare, martori sunt funcționarii care analizează și gestionează dosarele beneficiarilor.

Nu am intervenit niciodată pentru ca fiul meu să primească un anumit punctaj. Drept dovadă s-a aflat doar pe poziția 35, iar șansele de a primi o locuință ANL erau foarte mici. Anul viitor s-ar putea finaliza cele 24 de locuințe ANL, care se construiesc acum, iar prioritate vor avea cei aflați pe primele 24 de poziții. Voi trece cu vederea și peste ipocrizia unor politicieni locali, care ar trebui să se uite în oglindă înainte de a arunca cu noroi. Dau dovadă de demagogie ieftină și ar trebui să știe că au ajuns la pragul de jos al încrederii populației este tocmai din cauza minciunilor pe care le promovează.

Conform legii, criteriile-cadru de acces la locuinţele pentru tineri şi criteriile de ierarhizare în baza cărora autoritățile stabilesc listele de prioritate sunt prevăzute în HG nr. 962 din 27 septembrie 2001 privind aprobarea Normelor metodologice pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind înfiinţarea Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, cu modificările si completările. Autorităţile publice locale repartizează tinerilor aceste locuinţe, în funcție de ordinea stabilită prin listele de prioritate întocmite în baza prevederilor legale și în limita fondului locativ disponibil în acest scop.”

7 comentarii

  1. Szalma Jack Răspunde

    ”Si-a retras dosarul”?Uau,traiasca si sa-nfloreasca pnl !!!Uraaaaaaa !!! Bai trogloditilor,cum va mai rabda pamantul??!!DEMISIA,asta trebuie sa faca,si ea si celalalt ”cal breaz” ! Daca cineva nu afla despre mizeriile pe care le faceti erati ”curati ca lacrima”,si strigati dupa psd :hotii !!Mars la tomberon cu voi !!

  2. y Răspunde

    Pentru doamna Feher.
    Tu centrezi și tu dai cu capul și nu înțelegi unde-i buba? Interesant!
    Băiatul NU trebuia să solicite locuință ANL atâta vreme cât mama este președintele comisiei exact pentru evitarea situației neplăcute !!! Restul sunt teorii de-ale dânsei. Să fie sănătoasă. Așa ceva nu se face dar probabil (mai mult ca sigur) a mizat pe faptul că au nume de familie diferite și zicea/spera că nu se află.
    PS. Am impresia că la începerea mandatului se depune un jurământ iar în cazul de față conflictul de interese este evident. Eu așa cred. Dacă mai insistă cu teorii și explicații puerile s-ar putea să o coste. Eu zic că nimeni nu are nevoie de așa ceva.

  3. ... Răspunde

    Propun un teledon pentru întrajutorarea băiatului sărman! Vine și frigul. ?

  4. a Răspunde

    DEMISIA doamna viceprimar. si pe mana DNA cu tine pentru conflict de interese

  5. Yon Răspunde

    Salut,

    Foarte interesant este faptul că era pe poziția 35 și erau șanse foarte mici,desigur,să primească…dar a primit,deci speculațiile au fost confirmate?Doamna mai și semnalizează?Este fenomenal!
    Hai doamnă să-ți spun cum cred că stă treaba:
    De ce să plătească fiul dumneavoastră o chirie la prețul de piață,ca și alți fraieri,când poate beneficia de această facilitate,că doar mămica face”politică” de baltă?Ia să rezolv eu să aibă și copilul,îl bag pe listă,lista o pun cu prioritate,votăm toți și gata.
    Nu am mai auzit ca un fiu de “politruc” să stea în locuințe ANL,îmi cer scuze.
    Nu este niciun gest de onoare madamme!A fost prostia și aroganța ta,iar faptul că a ajuns în presă,ce să vezi madamme,așa e în tenis,te bagi printre tărâțe te mănâncă porcii.Fiul dumitale nu a încălcat nicio lege,tu foarte sigur că da,pentru că ce să vezi madamme,ai fost subiectivă și ca și orice părinte,ai acționat cum ar acționa orice părinte,să-și ajute copilul,numai că ce să vezi madamme,ești “om politic” și mai trebuie să te abții,ar trebui să ai viziune madamme,așa se face politică,se pare că nu este tocmai drumul la care vă pricepeți,ca majoritatea.

    O seară bună madamme!
    P.S
    Pe olx găsiți chirii în Satu Mare,just in case…

    • figaro Răspunde

      In mare parte e corect mesajul, cu o singura chestiune majora: baiatul nu a primit locuinta. Baiatul PUTEA sa primeasca locuinta, in cazul in care cei dinaintea lui ar fi renuntat sau s-ar fi retras. In rest numa’ bine! PNL aceeasi mizerie.

  6. Un penelist cere te stie bine Răspunde

    Doina,
    Daca mai ai un pic de onoare, salveaza onoarea PNL Satu Mare! Stii cum si cine te-a facut cu functii in partid (PDL !!!)Urgent demisia din functia de Presedinte al BPL PNL si Viceprimar al municipiului SM ! Cenusa in cap si mars inapoi la scoala unde salariul este de 3000 lei si nu de 11.000 ca si la primarie! Fiul tau poate sa-si dea demisia de la Apaserv ( unde lucreaza pe bani multi si aproape toate neamurile politrucilor !) si sa se angajeje in mediul privat, ca doar PNL sprijina initiativa privata ! Atentie Albu !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.