Ultima actualizare: azi, 22:15

Locale

FOTO. Grădina Romei, în proces de înfrumusețare. Ce lucrări se execută

Primăria municipiului Satu Mare anunță că Grădina Romei se află într-un plin proces de înfrumusețare. Municipalitatea spune că în cel mai scurt timp, parcul va avea o nouă față.

,,În curând, Grădina Romei va deveni mult mai frumoasă. După ce aleile au fost pavate, în acest moment se lucrează la schimbarea gardului vechi”, este anunțul Primăriei.

12 comentarii

  1. Ionica Răspunde

    Frumos….ar trebui sa urmeze gara reabilitata

    • y Răspunde

      Gara este treaba CFR-ului, e clădirea lor. Eu nu am mari speranțe. Din București sau de la sediul regionalei astfel de probleme nu sunt importante. Similar sediul poștei de lângă SRI. E pur și simplu bătaie de joc. Ar trebui amendați zilnic pentru neîntreținerea imobilului pentru că ambele sunt pericol public.

  2. Nha Răspunde

    Poate ar trebui montate si niste cuiburi …pentru ciori .

  3. cityzen Răspunde

    în față e vopsit gardul și în grădină umblă leopardul!!!!!!!!!

  4. Garuboz Răspunde

    Umbla hunii de partium.

    • a* Răspunde

      Vezi că te-a căutat Cicciolina. A zis că aveai telefonul ocupat. Insistă, nu ști ce pierzi!

  5. Rodica Răspunde

    O pregatesc pentru ….partium-urile viitoare !

  6. y Răspunde

    @Rodica, acum fără supărare dar ce vă împiedică să organizați evenimente acolo? Inclusiv țiganii acolo fac ziua rromilor dacă bine îmi aduc aminte. Sau tocmai de aia? Sper că nu. Musai exclusiv în fața statuilor?

    • Rodica Răspunde

      Stai linistit , nu ma supar eu asa usor ; si-apoi cu ce-am gresit ? Ca doar nu crezi ca pregatesc…. gradina pentru vreun viitor festival de folclor…. romanesc ! Stii ce nu înteleg eu – de ce maghiarii din judet nu organizeaza partium-urile în centrul nou , ca celelalte manifestari , de orice alta natura sau ….confesiune ? Daca tot s-a vehiculat ca participa cu miile , sau zecile de mii ? Prefera sa se….. înghesuiasca acolo în gradina , de ce ? Poate ma lamuresti , nu ca n-as avea eu banuielile mele , dar daca am s-o spun , iar va iesi ….un pic urat ( și nu pentru mine ) .In alta ordine de idei , personal nu ma ocup cu organizarea unor asemenea evenimente si din cate-mi aduc eu aminte ( si-mi aduc bine aminte) acel loc era destinat pentru alte ….scopuri ; pe vremuri era un parc unde de fiecare Craciun era amenajat … un orasel al copiilor , unde parintii sau bunicii își plimbau copii , unde si eu ( mare fiind la un moment dat) îmi doream sa fac cat mai multe ture cu trenuletul . Dar mai bine , stii ce , s-o lasam asa ……..

      • y Răspunde

        Se ține acolo pentru că pe “vremuri” doar acolo s-a găsit loc. Peste tot era în mod “interesant” ocupat. Și așa a rămas. Nu contează. Oricum vara în august e mai bine acolo la răcoare decât între betoane în Centrul nou ăla mizerabil.

  7. Rodica Răspunde

    Bine , fie si varianta ta . Numai ca au cam trecut acele ….vremuri .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.