Ultima actualizare: ieri, 21:45
Locale

PSD Satu Mare solicită demisia urgentă a viceprimarilor PNL Doina Feher și Adrian Albu

PSD Satu Mare cere demisia urgentă a viceprimarilor PNL Doina Feher și Adrian Albu, având în vedere conflictul evident de interese în care se află după ce prima a semnat în calitate de președinte al Comisiei pentru a-și pune fiul pe lista de priorități ANL, iar al doilea a inițiat proiectul de hotărâre pentru a acoperi afacerile de familie ale colegei sale.

Redăm, integral, comunicatul de presă al PSD Satu Mare:

,,Este inadmisibil ca, în timp ce o mulțime de sătmăreni nu au locuințe și au depuse cereri pentru un apartament ANL de ani de zile, viceprimarul PNL Doina Feher să aprobe cu prioritate solicitarea fiului său depusă nu mai demult de un an. Dovadă că la PNL Satu Mare primează nepotismul și traficul de influență! Dovadă că cei care strigă mai tare Hoții sunt de fapt Hoții!

Sătmărenii trebuie să știe cât de ipocrit este președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, atunci când încearcă să salveze situația cerându-i colegei sale Doina Feher să-și retragă fiul de pe lista de priorități ANL. Deoarece el este cel care a inițiat proiectul de hotărâre, așa cum a și recunoscut public, Adrian Albu s-a făcut părtaș la fapta colegei sale. O faptă la fel de gravă! Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un personaj care se află la al doilea mandat de viceprimar, fără nicio realizare notabilă.

Având în vedere că de când se află la ”guvernare” în Satu Mare liberalii nu au făcut nimic bun, doar au stat în umbra UDMR și au făcut campanie agresivă pe rețelele sociale împotriva Guvernului PSD, care a alocat bani pentru investițiile derulate în municipiul Satu Mare, facem apel la responsabilitate și corectitudine măcar în ultimul ceas și le solicităm viceprimarilor PNL să-și dea DEMISIA DE URGENȚĂ și de ONOARE din funcțiile de viceprimar și din Consiliul Local. Dacă au așa ceva!”

19 comentarii

 1. x-ulescu Răspunde

  Bună dimineața PSD! Acum ziceți că poate căpătați postul de vice la Satu Mare la care visați de 3 ani, nu?

 2. ANL Răspunde

  Haideti sa clarificam ceva. ANL nu este egal cu locuinte sociale. Sunt construite in primul rand pentru tineri, chiar si fara copii. Cine are copil, punct in plus. Ai studii superioare …. punct in plus… Acum sincer, daca s-ar merge dupa criterii ca are n prunci si fara tata…… ar trebui dat la toti Sandokani si Esmerala care ar transforma zona in Horea 6, Ostrov sau zona stadion Unio, Nu ar platii intretinerea, chiria s.a.m.d. Eu consider, si nu sunt nici PNL-ist, nici chiar rom sau roman….. ca daca acel tanar avea punctajul necesar datorita varstei si studiilor, merita sa ocupe acea pozitie pe lista. De ce trebuie discriminat daca e copilul vivelui. E cetatean roman, locuitor al urbei noastre, la care se refera aceeasi legi ca la noi toti. Normal ca presa si adversarii politici umfla orezul….

  • ... Răspunde

   Analiza ta hai să zicem că e corectă. Problema este mămica care aprobă, rudă de gradul 1. E conflict de interese clar. Dar putem întreba ANI. Doamna Feher se riscă? Alții au pierdut mandatul pentru și mai puțin cu PFA suspendat și altele. Nu mă crezi, caută pe net. Inclusiv Ștef a fost frecat cu asta de ANI.

  • x-ulescu Răspunde

   Da ,dar tinerii astia ar trebui sa indeplineasca niste criterii , unu ar putea fi acela ca la salariul lor nu pot primi credit ipotecar ( inclusi coplatitor si parintii ) , altu ar fi sa fie de folos comunitatii ( de ex. chirurg pe creier , sau ceva similar )si multe altele,Vorba lui baselu cand si-a dat casa el fiind primar in bucuresti , : este imoral dar este legal: si ca sa vezi..romanii l-au votat de 2 ori presedinte

  • Yon Răspunde

   Salut,
   E corect ce ai spus,dacă tânărul îndeplinea cerințele necesare,da,normal să obțină locuința,eu am o problemă cu emitentul
   ,nu ar fi trebuit comunicatul să vină din partea PSD.Serios
   Pe sistemul hoții strigă hoții și cei care strigă că se face nepotism sau trafic de influență,fac mai mari nepotisme și trafic de influență?

   • Yon Răspunde

    Completare,
    Singura neclaritate ar fii aceea că este curioasă treaba cu timpul în care ar fi fost aprobat dosarul.Cu siguranță s-a intervenit și aici ar trebui organele competente să clarifice ,dar repet,nu ar fi trebuit să vină PSD cu acest comunicat,desigur nici PNL nu sunt mai viteji.
    Să nu uităm faptul că domnul ministru Daea a recunoscut public faptul că și-a ajutat fiica să se angajeze în aparatul de stat iar PSD nu a venit cu un comunicat în care să i se ceară demisia de onoare

  • Ion Răspunde

   @ANL: Nu adversarii politici umfla orezu ci prezidentul ei de la judet, care i-a cerut demisia… Sa le luam la rand, totusi…

 3. mirciulica Răspunde

  psd nu zice nimic despre odraslele lui doamna cici directoare langa prefect? cum si unde le-a angajat ? si ca fata e trecuta pe lista locuintelor anl? nimicutza?

 4. Relu Fotomodelu Răspunde

  Bine ca e Dragnea 5 ani in puscarie pentru ca au fost angajate doua dudui la o institutie a statului si timp de doi ani au ”deservit” la o alta institutie,de partid.Ok,nu e bine,dar sa dai 5 ani de puscarie cu executare,plus ca asa zisul prejudiciu a fost recuperat,mi se pare o nemernicie fara margini a ”justitiei independente” din Romania !! Orice prost din tara asta poate concluziona ca de fapt la mijloc au fost ”oamenii” gunoiului cotrocean si interesele lui !!

  • Tineriada Răspunde

   Urla frustrarea-n tine, lache? Aia a fost a 2-a sa condamnare si ar fi luat cu suspendare daca nu ar fi fost condamnat pentru fraudarea unui Referendum. Bonus, mai are un dosar, cu fraude din fonduri europene… cel prin care la Teleorman asfaltau strazile si puneau bornele kilometrice la fiecare 800 de metri, nu la 1 km.

  • Tineriada Răspunde

   Btw, Dragnea a luat doar 3 ani si jumatate cu executare. Din scris carti si stat cumine va avea de ispasit poate maxim 2 ani. Sa speram ca pana atunci vine condamnarea pentru furt din fondurile europene si chiar va lua inca 5 ani cu executare. La multi ani!

   • Crăciun Ghiuri Răspunde

    Și mai e Belina și mai e ferma lui fiu-su etc., etc. Și probabil echipa de fotbal Turris, never ending story. E băiat cinstit, ce mai! Dar nu e treaba mea, nu mă interesează de fapt.

   • Relu Fotomodelu Răspunde

    A,deci sa intelegem ca daca Dragnea e la puscarie,pentru O FAPTA pe care nu el a savarsit-o, doar ca ”justitia independenta” a gunoiului cotrocean a conchis ca el a ”instigat la abuz”,atunci pnl-istii au tot dreptul sa faca potlogarii fara sa fie trasi la raspundere?Ok,votati pnl,si-o sa aveti un pdl- reloaded,cu mizeria anilor basisti !Iar despre alte fapte pana justitia nu se pronunta nu poti sa-l incriminezi de altceva !Acea condamnare de la referendum stie orice prost ca a fost ”comandata” de gunoiul bashescu,iar marea procuroare sefa europeana ”s-a executat”,ca sa nu-si supere stapanul de atunci !!Despre ce vorbim ??!!

 5. y Răspunde

  @Yon, cred că glumești. Onoare?

 6. Mae Răspunde

  Mama Doina ce muiiță ți-a luat de nu te speli cu toate blocurile ANL

 7. Gabriel Les Răspunde

  Si mai umbla PNL cu coruptia in gura!

 8. Ioan Răspunde

  Da` cu odrasla PSD-istă a lui Cici, șefa de cabinet a prefectului, ce facem? Ea nu s-a retras de pe lista ANL!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.