Ultima actualizare: azi, 11:56

Locale

FOTO. Primele imagini cu proiectul. Cum va arăta parcarea etajată de lângă Someșul

După ce v-am prezentat imaginile cu proiectul parcării de pe strada Mihai Kogălniceanu, vă aducem în atenție și situația proiectului de pe strada Decebal, proiect ce se află de asemenea într-un stadiu avansat și care prevede construirea unei parcări supraetajate în spatele centrului comercial Someșul. În această zonă, Primăria își propune să ridice o clădire cu peste 180 de locuri de parcare.

Parcarea supraetajată de pe strada Decebal ar urma să fie construită pe o suprafață 3.500 de metri pătrați, iar clădirea cu subsol, parter plus patru etaje ar urma să aibă o suprafață totală de 1350 metri pătrați. Situată în spatele centrului comercial Someșul, construcția va avea un număr total de 182 locuri de parcare. La subsolul clădirii sătmărenii vor avea la dispoziție 27 de locuri de parcare, iar la parter, precum și la fiecare dintre cele patru etaje vor fi câte 29 de locuri. De asemenea, vor exista și 10 locuri de parcare neacoperite.

Proiectul mai prevede modernizarea trotuarelor de lângă Centru Comercial Europa, precum și modernizarea accesului auto și pietonal din zona Centrului Comercial Somesul. Panoul de la intrarea in parcare va indica in permanentă numărul locurilor libere/ocupate pe nivele, conexiunea la internet asigurând afişarea acestor date in diferite puncte ale oraşului precum si informarea participanţilor la trafic despre gradul de ocupare a parcării. Clădirea va fi dotata cu grup sanitar, accesul la acesta fiind permis prin scanarea biletului/talonului primit la intrarea cu maşina în parcare.

 

9 comentarii

  1. Altu Răspunde

    Munciți privatilor să dați salarii la bugetari și pensii. A, și votați PSD.

    • Unu Răspunde

      @altu-Votati PNL si USR ,care nu vor mai avea bugetari !!Ii desfiinteaza !Adio profesori,adio medici,adio finante adio armata,politie si justitie, adio primarii si consilii judetene,adio parlamentari etc. !Ba,da prost te-a facut ma-ta !!!Mai ai frati? :))))))))))))

      • Gicu Hugi Răspunde

        Cand lumea zice de bugetari, se refera in principiu la functionarii publici de stau degeaba si la cretinele de la ghiseu care vor dosar cu sina si formulare online care se depun la etajul 3.

  2. altu fără bmw Răspunde

    Dacă au trebuit trei ani ca să ajungem de la promisiune la macheta asta colorată vă dați seama când va fi gata. efectiv. Ca să aibă autorizație de construcție mai trece 1 an și oricum numărul de parcări astfel creat este insignifiant față de necesități. Până va crea primăria suficiente locuri de parcare noi deja vom călători cu avioane particulare sau ne vom teleporta și atunci nici nu mai e nevoie.

  3. cityzen Răspunde

    va fi un nou basm virtual al primarului , ireal, nerentabil, la fel ca și celelalte anterioare!!!!!!! oare câți bani s-au băgat în aceste proiecte virtuale din banul public fără viitor!!!!!!!!!!!

  4. y Răspunde

    În 3 septembrie ora 15 a expirat termenul pe SICAP până la care puteau fi depuse oferte la podul 3. După voi, ce credeți de ce nu se vorbește despre acest subiect deloc? Eu am impresia că ne prostește cineva. Urmează la anul în campanie sloganul votați-ne că maid le facem. Când? ĂĂĂĂĂ. Încă nu știm. La stilul și calitatea cu care se lucrează în orice investiție publică în oraș eu numai citez șlagărul Eurythmics: “Sweet dreams”.

  5. Satmareanul Răspunde

    Deci si pe langa asta ar fi bine sa fie pe nivel cate un om care sa ii manevreze pe muritorii cu persmis care nu stiu sa parcheze … si bauiesc de lipsa de spatiu o sa avem parcari in care o sa fim nevoiti sa ocupam 2 locuri ca sa si iesim din masina … vezi parcarile din 16 , cand nu sa luat in calcul latimea medie a masinilor si utilizatorii nu au mai putut parca sau chair nu mai puteau iesi din masina dupa parcare … IDIOTENII by Satu Mare!

  6. aldo Răspunde

    Oameni buni, suntem la 1000 km de foc.
    Ce asteptari aveti ? Serios ? inca sunt 40 judete care stau la rand !
    Nu cred ca SM e prioritar pentru Bucuresti.
    SA SPERAM !!

    • dnd Răspunde

      Ce Bucuresti visezi? Tu esti imbecil? Va veni Bucurestiul sa iti faca tie drumuri, parcari, sa iti dezvolte orasul… La ce dracu avem Primarie? La ce mai platim un primar, dar si un city manager de cacao? Hai nu iti arata prostia… Problema cea mai mare este ca cei ca tine mai fac si copii…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.