Ultima actualizare: azi, 15:55

Locale

FOTO. Primele imagini cu proiectul parcării supraetajate de pe Kogălniceanu

Proiectul parcărilor supraterane din centrul municipiului Satu Mare prinde din ce în ce mai mult contur. Portal SM vă prezintă primele imagini cu proiectul de pe strada Mihail Kogălniceanu, acolo unde Primăria va construi o parcare cu subsol, parter plus două etaje, punând la dispoziția sătmărenilor o clădire cu 146 locuri de parcare. Proiectul se află deja în faza de obținere a avizelor.

Parcarea supraetajată de pe strada Mihail Kogălniceanu, clădire cu subsol, parter și două etaje, va fi construită pe o suprafață de peste 1.600 de metri pătrați, iar construcția în sine va avea o suprafață de 1.350 de metri pătrați. Clădirea va dispune de 146 de locuri de parcare repartizate astfel: 34 la subsol, 22 la parter, 34 la primul etaj, tot 34 patru la etajul doi, plus 22 de locuri de parcare pe acoperiș/terasă. De asemenea, vor mai exista 12 locuri de parcare neacoperite în curtea interioară a clădirii.

Parcarea va avea o schemă funcțională clară și simplă care să evite punctele de conflict ale circulației interioare: panoul de la intrarea în parcare va indica în permanență numărul locurilor libere/ocupate pe nivele, conexiunea la internet asigurând  afișarea acestor date în diferite puncte ale oraşului precum și informarea participanţilor la trafic despre gradul de ocupare a parcării, toate acestea ducând la reducerea deplasărilor inutile în căutarea unui loc de parcare.

Clădirea va fi dotata cu grup sanitar, accesul la acesta fiind permis prin scanarea biletului-talonului primit la intrarea cu maşina în parcare. Modernizarea spatiului public din jurul clădirii si parcarea etajata se va realiza cu scopul de a imbunătăti calitatea vietii locuitorilor din zona centrală.

 

 

 

7 comentarii

  1. Gogo Manu Răspunde

    Imagini cu parcarea supraetajata de langa mag.Somes,imagini cu parcarea supraetajata de pe Kogalniceanu,imagini cu al treilea pod,imagini cu pasarela peste Somes,imagini cu centrul vechi reabilitat,imagini cu centrul nou reabilitat,imagini cu intersectia burdea ”superfuturista” cu pasarela aeriana si alte tralala-uri!Imagini care probabil au costat niste bani !!Sunt doar ”imagini” ale celor doi incompetenti :kakas-kenyi si macska-lics !Aproape 4 ani,si doar ”imagini” !… Hai sa-i mai votam inca 4 ani :))))))))))))))))))

  2. Driver Răspunde

    Fapte…fapte…fapte…
    Fapte nimic.
    Ez a baj te kis alkessz.

  3. ombre Răspunde

    vorbim de parcari moderne dar in schimb tragem niste dungi pe la fiecare strada si cerem o suma ptr parcari rezervate ,fara nici o responsabilitate din partea autoritatilor, ca ,iti rupe oglinda, iti tamponeaza masina , nici nu sant camere de supraveghere,la o adica ramai cu buzele umflate ,asta se numeste hotie cu acte in regula stimati conducatori ai orasului si inca e bine ca mai aveti si masina care ridica autovehicule parcate neregulamentar dar cu atatea dungi unde mai poti parca regulamentar !

  4. Nicu Răspunde

    Interesant , toate proiectele apar înainte de alegeri. La proiecte suntem pe primul loc iar la realizări… În concluzie, votați la fel în continuare și vom fi campioni la proiecte:)))))

  5. Dan Răspunde

    Da… Și marmota învelea ciocolata…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.