Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

FOTO. Ministrul Gabriel Leș a participat la o întrevedere cu reprezentanți ai evreilor în SUA

Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a participat, alături de premierul Viorica Dăncilă la o întâlnire cu membrii conducerii American Jewish Committee, în contextul vizitei Guvernului României în Statele Unite ale Americii. În cadrul întâlnirii, premierul a reafirmat angajamentul României pentru combaterea antisemitismului, a xenofobiei și a oricăror alte forme de manifestare a intoleranței.

,,Am participat luni, 23 septembrie, alături de Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, la întrevederea cu David Harris, președintele American Jewish Committee, în contextul vizitei de lucru pe care Guvernul României o efectuează în SUA.

În cadrul convorbirilor, prim-ministrul Viorica Dăncilă a evidențiat importanța pe care Parteneriatul Strategic cu Statele Unite o are pentru România, precum și atașamentul țării noastre pentru parteneriatul cu statul Israel. Totodată, premierul a subliniat susținerea fermă de către România a unei relații transatlantice robuste, ca premisă esențială pentru asigurarea securității și prosperității comune.

De asemenea, prim-ministrul Viorica Dăncilă a prezentat acțiunile Guvernului României care vizează păstrarea memoriei Holocaustului și combaterea negaționismului, menționând, între acestea, deschiderea unui Muzeu Național de Istorie a Evreilor și al Holocaustului la București, dar și dezvoltarea unor programe de studii asupra Holocaustului”, a spus ministrul sătmărean al Apărării, Gabriel Leș.

 

 

4 comentarii

  1. a* Răspunde

    L-au și circumcis????

  2. Manea Răspunde

    Atunci sa- i taie klito

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.