Ultima actualizare: azi, 08:27

Locale

FOTO. Puștan arestat pentru trafic de droguri. Voia să vândă ecstasy în cluburile din Satu Mare

La data de 31.08.2019, în jurul orei 23.40, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) – Serviciul Teritorial Oradea împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul S.C.C.O. Satu Mare au surprins în flagrant pe inculpatul B.Z., în vârstă de 20 de ani, în timp ce comercializa droguri de mare risc.

Cu ocazia controlului efectuat asupra inculpatului, precum și asupra autoturismului acestuia, au fost identificate și ridicate 449 de comprimate MDMA ( ecstasy) și 5 pliculețe tip Ziplok conținând amfetamină (speed), toate destinate comercializării.

Totodată, din cercetările efectuate în cauză s-a stabilit faptul că, drogurile urmau sa fie comercializate în zona cluburilor din municipiul Satu Mare, la preturi cuprinse între 45 și 120 lei/comprimat.

La data de 01.09.2019, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului B.Z., pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

În cursul zile de azi, Tribunalul Bihor a dispus arestarea preventivă a inculpatului B.Z. pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism

 

5 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Ma gandesc ca DIICOT-ul, cu o probabilitate de 99,93% distruge aceste droguri.

  2. nimic Răspunde

    Nimeni , da-ti placc pastilele ca la miorita iarba

  3. altu Răspunde

    ce justifica bancnota aia de 50 de lei? de ce au mai pozat-o? vreti sa il infundati 10 ani?

  4. Nimeni Răspunde

    @nimic. Stiu eu ce sa zic, la modul elegant cum sunt prezentate, suma afisata langa ele, locul unde le-as putea gasi, sunt toate la un loc facute sa-ti traga cu ochiul. Parc-ar semana cu Tigaretele din vremea Marinarului( stii alea cu numerele 1,2,3,…)… si alea erau tot la vedere. Eu nu cred asa ceva, insa din cauza ca nu cred in lucruri perfecte am pus acel procent de probabilitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.