Ultima actualizare: azi, 21:59

Locale

Ovidiu Silaghi: ,,Să-i spună cineva d-lui Tăriceanu că metoda retragerii nu este sigură”

Ovidiu Silaghi, liderul Alianței Liberalilor și Democraților (ALDE) Satu Mare a făcut o scurtă declarație după ce președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat că partidul pe care îl reprezintă iese de la Guvernare.

Întrebat, luni, de corespondentul Mediafax, dacă este nevoie de vreo reformă în partid după ultimele decizii şi retragerea lui Călin Popescu Tăriceanu de la prezidenţiale, lliderul ALDE Satu Mare, Ovidiu Silaghi, a răspuns: „Să-i spună cineva d-lui Tăriceanu că metoda retragerii nu este sigură”.

Și alți lideri locali ai ALDE s-au declarat supăraţi din cauza deciziilor luate în ultimele zile de conducerea partidului. Preşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a declarat, pentru Mediafax, că se aştepta ca partidul să ţină cont de oamenii din teritoriu, de discuţiile şi de înţelegerile care existau înainte de europarlamentare. Iar despre faptul că Tăriceanu nu mai candidează la Preşedinţie, preşedintele ALDE Gorj a spus că i se pare „o chestiune de lipsă de respect faţă de noi, nu se face aşa”.

Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, la începutul săptămânii trecute, că ALDE iese la guvernare, în acest context urmând să demisioneze şi din funcţia de preşedinte al Senatului.

Sursa: gandul.info

2 comentarii

  1. dorel Răspunde

    Vorbește cel care s-a înscris în pesede numai să intre în parlament să-și scape pielea! După ce au luat-o pe coajă la europarlamentare singura mișcare inteligentă era retragerea. Cine rămâne în barca botezată Viorica probabil se scufundă. La mai multe!!!

  2. Yon Răspunde

    Dacă tăcea,filosof rămânea.
    Fost ministru al transporturilor,performanță 0 barat…
    Nu-i rușine?după ce a dat fuguța în PSD,trebuia să plece în Guineea,are acum comentarii impertinente..sa trezit vorbind ca aia în târg;dar i-a spus oare lui Tăriceanu asta în față acum câțiva ani când “manechinul”venea în campanie în Satu Mare?
    Nu ar trebui să vorbească așa nici la adresa unui hamster!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.