Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO/VIDEO. S-a deschis Cineplexx Satu Mare. Primele imagini!

S-a deschis noul cinematograf Cineplexx din incinta mall-ului NEPI. Cele 5 săli de film cu o capacitate totală de peste 700 de locuri vin la pachet cu cea mai bună tehnologie și cu cel mai înalt grad de confort. Încă din această seară, sătmărenii sunt așteptați să se bucure de primele producții oferite de primul multiplex din Satu Mare: It Chapter Two, Downton Abbey și Angel Has Fallen.

Intrarea în cinematograf se face din zona de food court. În interior vă așteaptă un spațiu impresionant, cu scaune mari și confortabile și o izolare fonică perfectă. În total, sunt 700 de locuri în interiorul cinematografului și 46 de boxe. Deschiderea noului cinematograf a avut loc la ora 19.00. La marea deschidere au participat reprezentanții Cineplexx, dar și conducerea Primăriei Satu Mare.

Cu o investiție totală de trei milioane de euro, noul cinematograf este cel de-al doilea din România cu tehnologia performantă de sunet Dolby Atmos. Cele cinci ecrane ultra performante ale Cineplexx Satu Mare, cu tehnologie Real 3D și 4K, au o suprafață ce totalizează peste 250 metri pătrați. Cele cinci săli ale noului multiplex includ și scaune speciale pentru cupluri, o premieră absolută în România, precum și alte tipuri de locuri cu grad sporit de confort, precum Premium și Deluxe.

Mega-producțiile toamnei, în premieră la Cineplexx

Sătmărenii vor putea viziona cele mai așteptate mega-producții chiar în zilele în care acestea se lansează pe tot globul, iar lista premierelor acestei toamne este una impresionantă– de la „Ad Astra”, despre care se spune că ar fi cel mai realist film despre călătoria în spațiu realizat vreodată, cu Brad Pitt și Liv Tyler în rolurile principale, la cele mai recente producții din seria francizelor „Rambo”și „Terminator” sau „The Goldfinch: Iluzia libertății”, mult-așteptata ecranizare a romanului cu același nume, cu Nicole Kidman și Finn Wolfhard în roluri memorabile.

Filme dublate în maghiară

În noul multiplex se vor proiecta și documentare pentru grupuri organizate de copii, concerte transmise live de pe marile stadioane ale lumii sau filme locale din România și Ungaria, dublate și în maghiară, în funcție de disponibilitatea lor pe piață.

Zile de naștere și petreceri private la cinema

Pentru cinefilii de toate vârstele care nu s-ar mai sătura de filme, Cineplexx va oferi posibilitatea organizării de evenimente speciale, zile de naștere sau petreceri chiar în sălile de cinema. În același timp, spațiul noului multiplex va fi disponibil și pentru petreceri de companie sau alte tipuri de evenimente private, cu proiecții de film, inclusiv maratoane de film sau evenimente speciale (piese de teatru, conferințe etc.).

 

 

3 comentarii

  1. o oooo Răspunde

    ASTA CE INSEAMNA OARE? ————> “filme locale din România și Ungaria, dublate și în maghiară”
    Cum adica dublate?

  2. altu fără bmw Răspunde

    Zâmbitorii oficiali ce merite au? Iar o să auzim că v-am adus fraierilor cineplex-ul? Vreau să văd investiții ale primăriei și panglica tăiată la ele pentru că ultimele două finalizate au fost terenul de joacă făcut de Drexi și asta. Bătaie de joc! Primăria ce face, ce investește? Borduri?

  3. altu Răspunde

    Primarul la inaugurare de cinema? Inca nu l-a intrecut pe Coica cu inaugurarea cosurilor de gunoi, dar se indreapta acolo. Cand se deschide “mecDonălds” nu va lipsi . Poate de aia se prezinta primarii la astfel de inaugurari, cum zice mai sus altu fără bmw . Sa nu zic ca “mecDonălds” ameninta ca vine de 10 ani, dar nu se inteleg la spagi. Companiile internationale nu prea ling buca primarilor. Si de aceea e mai greu sa intre asa ceva la noi. Cu cat e mai corupta conducerea, cu atat mai greu intre firme ca McDonalds , KFC sau alte branduri internationale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.