Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

FOTO/VIDEO. Dan Barna, la pas prin municipiul Satu Mare. Candidatul USR PLUS a stat de vorbă cu sătmărenii

Candidatul USR PLUS la prezidențiale, Dan Barna, s-a aflat în această dimineață în municipiul Satu Mare, acolo unde a stat de vorbă cu oamenii și i-a rugat pe aceștia să semneze pentru candidatura sa.

Vizita lui Barna face parte dintr-o serie de vizite în județele țării, în cadrul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii la cea mai înaltă funcție în stat. Candidatul USR PLUS s-a aflat în această dimineață în Piața de Vechituri din municipiul Satu Mare, după care s-a deplasat în zona centrală a orașului.

Dan Barna le-a explicat sătmărenilor de ce a decis să candideze la alegerile prezidențiale și ce fel de președinte își dorește să fie odată ce va ajunge la Cotroceni.

6 comentarii

  1. Satmareanul Răspunde

    As avea si eu o intrebare, cati dintre cei USR-Plus sunt angajati ai statului si cati au contracte cu statul? Ar fi bine de vazut!

    • Radu Cretu Răspunde

      La USR, dintre toti membrii din judetul Satu Mare, doar 4 colegi sunt angajati si remunerati de la bugetul de stat (un profesor, un cercetator stiintific, un medic veterinar, un functionar tehnic).
      Nici unul dintre ei nu ocupa o functie de conducere.
      Colegii antreprenori NU au contracte cu statul (insa NU suntem de acord ca acest lucru este unul defectuos -> consideram ca statul prin autoritati publice locale sau centrale trebuie sa aiba sansa sa beneficieze de servicii calitatative, livrate de companii competente)
      cu bine,
      Radu Cretu

  2. Satmareanul Răspunde

    Adica nu le ajunge si de aia vor mai mult?
    Sau vor pentru binele copiilor, sot/sotie, nepotiilor, finilor, nasilor lor posturi?

    • c-block Răspunde

      Nu-ți bate capul. Impresia mea este că este o mișcare elitistă care nu are priză mare decât la intelectuali și la populația urbană în general. A mai fost așa pe vremuri și Alianța Civică dar și altele. Nu mă înțelege greșit, avem nevoie de o mișcare de acest gen dar nu știu ce suport are și mai ales ce ideologie are. Eu nu mi-am dat seama încă ce program electoral are în afară de “așa cum este acum nu e bine”. Pentru că fără asta nu are nici o șansă pe termen lung, vezi cazul PPDD. Dar dacă și ăștia una zic și alta fac . Să vină banul la noi ……..?

  3. nicolas Răspunde

    Comunitatea gay votează barna

  4. Adrian Cozma Răspunde

    USR Satu Mare are nevoie de mine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.