Ultima actualizare: azi, 14:50

Locale

Gest extrem. Doi frați din Baia Mare s-au aruncat de la etajul 5

Gest extrem al unor frați din municipiul Baia Mare. Doi bărbați, în vârstă de 35 de ani, respectiv 38, s-au aruncat de la etajul 5 al unui bloc. Unul dintre ei a decedat pe loc, iar celălalt a fost transportat la spital, în stare gravă.

Bărbații, cu vârste de 35 și 38 de ani, s-au aruncat duminică de la etajul cinci al unui bloc din Baia Mare. Unul dintre ei a a murit, iar celălalt este în stare gravă la spital.

Polițiștii au mai multe ipoteze și așteaptă rezultatele necropsiei.

„A fost o sesizare la numărul 112 de la o persoană care a auzit un zgomot și apoi a descoperit doi bărbați căzuți de la etaj. Unul dintre frați a fost găsit decedat, iar celălalt a fost transportat în stare gravă la spital”, transmite Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz și se așteaptă și rezultatele necropsiei în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs incidentul, potrivit IPJ Maramureș.

Vecinii fraților spun că cei doi erau retrași și că se ocupau cu vânzarea diferitelor produse prin târguri. Din cauză că nu avea locuri de muncă stabile, aceștia ar fi acumulat datorii la întreținere și utilități.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.