Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Fetița dispărută a fost găsită moartă, cu urme de violență pe corp

Fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, care vineri nu a mai ajuns acasă de la școală a fost găsită moartă, anunță Poliția. Fetița are urme de violență pe corp, iar Poliția are un suspect, un cetățean olandez.

Mihaela Adriana Fieraru a fost găsită decedată pe un câmp, spun anchetatorii, după 3 zile de căutări. Fetița prezintă urme de violență pe corp, iar polițiștii au deja un suspect – un bărbat cu cetățenie olandeză. Acesta va fi dus la audieri, spun surse din cadrul anchetei, potrivit Digi24.

Fetiţă dispărută de 48 de ore din Dâmboviţa. Mihaela Adriana Fieraru a plecat de la şcoală vineri după terminarea orelor, dar nu a mai ajuns acasă. Pentru căutarea fetei au fost mobilizați 200 de poliţişti, au fost folosiţi şi câini de urmă, drone şi un elicopter

6 comentarii

  1. Cetățeanul turmentat Răspunde

    Văd că mizeriile haștagiște deja acuză PSD-ul că a eliberat infractori.
    Uite că cel mai probabil nu e unul eliberat prin legea recursului compensatoriu.
    Culmea e că aceleași mizerii haștagistre îl acuză pe Cumpănașu că cică el calcă peste cadavre, de parcă ei nu chiar asta au făcut după Colectiv.
    În orice caz, ceea ce s-a întâmplat la Caracal e un dezastru pentru haștag, arătând că justiția independentă și mult lăudată, procurorii, serviciile, poliția pur și simplu nu și-au făcut treaba, deși legea permitea asta.
    Procurorii și judecătorii trebuie să răspundă, precum și procurorul de la Caracal care a păzit poarta lui Dincă.

    • Altu Răspunde

      Deci după părerea ta de psdist ar trebui eliberați toți,ce contează că din cei eliberați cu recursul compensatoriu 80%au recidivat,ce contează viețile distruse, partidul suprem să trăiască. Miliția îi subordonată guvernului, și își face treabă că toți guvernanții,deloc sau foarte prost. Alup igus bețivule,cum îți zice numele

      • Cetățeanul turmentat Răspunde

        Nu votez cu candidatul PSD.
        Cu urarea văd că ești obișnuit, cel mai probabil îți place.
        Nu am spus că sunt de acord cu recursul compensatoriu, deșteptule, am spus de fapt că pentru orice în țara asta vinovat e PSD pt. orice, de ex. că procurorii de la Caracal s-au odihnit la poarta lui Dincă, că nici despre Luiza nu s-a știut nimic până nu a intrat Cumpănașu la rupere în Sistem. Dacă voi, Sistemul (sigur ești și tu din el), ați fi rezolvat cazul Luiza, nu era niciun caz Alexandra Măceșanu.
        Hai, sări în sus cu independența justiției și procurorii să nu răspundă în fața nimănui!

        Apropo, cum a ajuns olandezul ăsta în România, iar tu și ceilalți din Sistem nu l-ați monitorizat?

        • Altu Răspunde

          Tu ar trebui să fii monitorizat de Enatescu. Șefii de poliție din zona aceea crepusculară sunt cu toții cercetați, și coincidență sunt toți rude, prieteni cu interlopii care tot coincidenta sunt pe felie cu politicienii care tot o pură coincidenta sunt din partidul pe care tu îl lingi după ce ți-a mărit pensia sau salariul. Căci numai un pensionar sau un bugetar îl poate susține.

          • Cetățeanul turmentat

            Nu știu de ce îmi pierd vremea cu tine, ți-am spus că nu votez candidatul PSD.
            Apropo, vezi că idolul dreptei, ăla care cică a condamnat comunismul, era de fapt botezat Petrov. Acel Băsescu care a spus că România nu are nevoie de autostrăzi, iar acuma ii acuza pe alții că de ce nu are Romania autostrăzi.
            Dreapta românească e ipocrizie in stare pura, in caz că ați uitat de “doamna” Udrea și de Videanu borduristul; oricum, eu as susține un Salvini.

  2. ... Răspunde

    Pentru @cetățeanul turmentat doar atât că Petrom a fost vândut de Adrian Năstase, el era șeful guvernului adică, iar cel care a condus pe hârtie toate procedurile și a întocmit actele a fost Traian Băsescu fiind desemnat de A.Năstase. Cine nu mă crede și îl lasă memoria poate apela inclusiv la Sfântul Internet. Toți sunt făcuți din același aluat maro!
    Unde să mai auzi în afară de o țară bananieră să îți vinzi infrastructura ta proprie petrolieră cu tot cu rezerve, exploatare și distribuție! Și mai vorbește după aceea de independența energetică a țării!!!!???
    Recent citeam că ENEL și CEZ își vând complet afacerea din România și pleacă! Dar asta nu e știre!??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.