Ultima actualizare: ieri, 21:48

Locale

Incident la o nuntă din Arad. O sătmăreancă a fost lovită de drona care filma evenimentul

O sătmăreancă, invitată la o nuntă în județul Arad, a fost lovită în cap de o dronă care filma evenimentul, titrează aradon.ro. Incidentul a avut loc sâmbătă, 31 august, iar drona a fost ridicată de la sol de către cel care fusese angajat pentru a filma nunta, însă aparatul a lovit o pasăre, iar în urma coliziunii, drona a căzut în capul sătmărencei.

Femeia lovită de dronă, în vârstă de 58 de ani, din județul Satu Mare, a ajuns la Spitalul Clinic Județean Arad. Din fericire, victima a fost rănită ușor, suferind o plagă contuză frontală, nefiind necesară internarea în spital. Totuși, incidentul este cercetat de polițiștii Secției 1 Vlaicu, pe fir intrând și Serviciul de Telecomunicații Speciale și Aviația Română. Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală privind fapta petrecută.

„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că drona, manevrată de la sol de către un bărbat de 48 de ani, ar fi intrat în coliziune cu o pasăre după care ar fi căzut și ar fi lovit femeia. Aceasta a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru loviri și alte violențe, fiind sesizate Serviciul de Telecomunicații Speciale, Aviația Română și Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad”, a declarat agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

Sursa: aradon.ro

 

Un comentariu

  1. frizeru Răspunde

    I a stricat coafura duduiei? Stiti cumva?….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.