Ultima actualizare: azi, 08:47

Locale

Întors din străinătate, un tășnădean a găsit în casă un hoț. Au intervenit polițiștii

Ieri, 3 septembrie a.c., în jurul orei 19:30, Poliția Orașului Tășnad a fost sesizată de către un bărbat, din oraș Tășnad, cu privire la faptul că în imobilul acestuia se află o persoană necunoscută.

La fața locului s-a deplasat patrula de ordine publică, formată dintr-un polițist și un jandarm, care au prins în flagrant un bărbat, de 34 ani, din Tășnad, în timp ce încerca să sustragă din imobilul mai sus menționat diferite bunuri.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că persoana în cauză cunoscând faptul că proprietarul imobilului este plecat la muncă în străinătate iar casa este în curs de renovare, ar fi pătruns în locuința acestuia prin forțarea sistemului de închidere de la ușa de acces și ar fi sustras din interior mai multe bunuri pe care le-a transportat în grădina locuinței, iar în timp ce s-a întors să mai sustragă bunuri din casă, a fost surprins de persoana vătămată.

Valoarea bunurilor pe care susnumitul a intenționat să le sustragă sunt în valoare de aproximativ 900 de lei, prejudiciul fiind recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate. În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.