Ultima actualizare: azi, 17:25

Locale

Ioana Bran a fost aleasă vicelider al Grupului Parlamentar al PSD din Camera Deputaților

Deputatul PSD de Satu Mare, Ioana Bran, a fost aleasă vicelider al Grupului Parlamentar al PSD din Camera Deputaților, în noua sesiune parlamentară care a început luni.

,,Mă bucură această nouă provocare și le mulțumesc colegilor pentru încredere! Într-un grup parlamentar atât de mare cum este al nostru, și munca e pe măsură! De aceea, e nevoie de o echipă extinsă, care să aibă grijă ca toate atribuțiile și activitățile ce ne revin ca grup parlamentar să fie îndeplinite eficient și conform Regulamentului”, a declarat deputatul Ioana Bran.

Fost ministru al Tineretului și Sportului, deputatul Ioana Bran este și membru în Comisia pentru buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaților.

6 comentarii

  1. Zi-le d-l Geo Răspunde

    Va rog toata lumea: Nu va sinucideti !!!!

  2. mae Răspunde

    mai e putin si sa terminat cu psd ,cu bran cu les,cu fedorca cu toate adunaturile de hotii,,,,,mincinosi,si asa mai departe……

    • figaro Răspunde

      Lasa ca vine izbavirea… va curge doar lapte si miere si totul va fi ca pe roate… bai frate, treziti-va! Va fi bine in tara asta doar daca fiecare dintre noi face ce trebuie si face ce i-ar placea sa ii faca si altul lui. Pana cand nu vom constientiza aspectul asta, ne vom tot balacari unii pe altii si vom zice ca ne merge prost din cauza psd-ului, pdl-ului, plm ului! Haideti sa fim seriosi si sa pornim schimbarea din noi… dar fiecare!

      • Rodica Răspunde

        Că bine le zici , dar n-ar trebui sa-nceapa politicienii să dea exemplu ? Tare mi-e teama că ei sunt cam singurii care fac ceea ce le place – sa fure si sa minta ! In rest , ai perfecta dreptate !

        • figaro Răspunde

          Doamna, doar nu vorbiti serios? Mi-am racit gura de pomana mai sus… Haideti sa nu mai avem asteptari de la altii inainte de a avea asteptari de la noi… ca asa asteptam a doua venire a lui Hristos si tot aici in mocirla asta vom fi.

  3. varu Răspunde

    Câ ..bine zici….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.