Ultima actualizare: azi, 13:54

Locale

Ovidiu Silaghi dezminte declarația la adresa lui Tăriceanu: ,,Această informație este total falsă”

Ovidiu Silaghi dezminte declarația la adresa președintelui Alianței Liberalilor și Democraților, Călin Popescu Tăriceanu, precizând că ,,ironia” care a apărut în presă și care i-a fost atribuită este falsă.

Liderul ALDE Satu Mare a mai declarat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că nu a oferit vreun răspuns cu privire la situația ALDE și a lui Călin Popescu Tăriceanu, în nicio conferință de presă.

,,Am vazut informatia care a aparut in presa in aceasta dimineata referitoare la ironia adresata Presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu si care imi este in mod direct atribuita. As vrea sa precizez ca aceasta informatie este total falsa, nu am oferit in nicio conferinta de presa un astfel de raspuns. Intr-adevar, am primit un astfel de mesaj zilele trecute pe platforma watsapp, sub forma unei glume, insa dezmint in totalitate informatia conform careia as fi autor al unei astfel de ironii”, a precizat Ovidiu Silaghi.

Reamintim că, potrivit jurnaliștilor gandul.info, liderul ALDE Satu Mare, Ovidiu Silaghi, întrebat de corespondentul Mediafax dacă este nevoie de vreo reformă în partid după ultimele decizii şi retragerea lui Călin Popescu Tăriceanu de la prezidenţiale, Silaghi, ar fi răspuns: „Să-i spună cineva d-lui Tăriceanu că metoda retragerii nu este sigură”.

 

 

 

4 comentarii

  1. DNA Răspunde

    În cazul asta să îi dea în judecată pe ziaristi. Sau se teme ca pot dovedi că cele scrise au fost si spuse? :))))

  2. y Răspunde

    Hahaha! Și sus în Alpi marmota învelea frumos ciocolata în staniol. Povești nemuritoare!

  3. satmarean Răspunde

    Nici usturoi n-am mâncat, nici gura nu-mi pute….

  4. angela Răspunde

    Păcat . Chiar voiam să vă felicit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.