Ultima actualizare: azi, 13:19

Locale

Laura Codruța Kovesi, validată de Consiliul European pentru funcția de procuror-șef european

Consiliul Uniunii Europene a votat joi pentru numirea Laurei Codruța Kovesi în funcția de procuror șef european, anunță Digi24.

Kovesi este prima persoană care va ocupa această funcție, nou înființată. În cadrul Consiliului, ambasadorul României la UE a votat împotriva fostului șef al DNA.

Urmează și un vot în Consiliul European, dar acesta este o formalitate, numirea lui Kovesi în funcție este deja o certitudine. Votul a fost covârșitor în favoarea Laurei Codruța Kovesi, cu 17 pentru dintr-un total de 22.

10 comentarii

  1. Vlad Tepes Răspunde

    Iarta-i doamne ca nu stiu ce-au facut !

  2. c-block Răspunde

    Eu abia aștept să-și desfășoare fructoasa activitate superprocuroarea noastră și prin Bruxelles. Sincer. Dar să facă exact cum a făcut în țară. Să văd cum vor reacționa oamenii cercetați când vor simți pe pielea lor telejustiția practicată la noi. Chiar sunt curios.

    • Tineriada Răspunde

      17 la 5!!! Ati pierdut la kooru gol, cum s-ar zice!!!

      • c-block Răspunde

        Cum crezi, dar eu sigur nu. Nu uita că mulți l-au votat pe Băse în dauna lui Năstase patru case. Știi rezultatul. Băse l-a creat pe LCK. Sunt unii care devorează și stăpânul. Tu de ce ai fi excepție? Subliniez, abia aștept să șteargă pe jos cu niște francezi, olandezi, germani etc. care au călcat pe bec. Tare și-au luat nasul la purtare. Să vedem dacă o lasă. Eu nu țin nicicui partea.
        De altfel ai o logică beton a la Stalin. Cine nu-i cu mine e împotriva mea,??

        • Tineriada Răspunde

          Ponta a propus-o pe LCK procuror sef la DNA, iar Basescu a fost obligat sa o accepte, cel putin asa interpreteaza CCR. Sau acum aceasta interpretare a Constitutiei nu ii mai convine PSD-ului?!

        • Tineriada Răspunde

          Au fost cazuri de coruptie si in strainatate, dar mai putin, fiindca ghici ce, in tarile vestice politicienii sunt mai curati. A fost cazul Jacquest Chirac de exemplu, dar el spre deosebire de pesedei, penelei si aldei, s-a retras din politica si din viata publica dupa ce l-au prins.

          • c-block

            Ceartă-te singur. Nu sunt mai cinstiți numai nu afli că nu se face tam-tam ca la noi că sunt mai civilizați și chiar există prezumția de nevinovăție. La noi cum începe procesul deja unii au fost gata judecați de bobor.

  3. x-ulescu Răspunde

    felicitari!
    nicio femeie sa nu-i fie frica de dna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.