Ultima actualizare: azi, 22:25

Locale

NEPI construiește blocuri cu 11 etaje în jurul mall-ului

Dezvoltatorul NEPI RockCastle dezvolta, prin intermediul filialei Satu Mare Shopping City SRL, un ansamblu rezidential format din cinci cladiri terasate, al caror regim de inaltime ajunge la 3S+P+11E, titrează Agenda Construcțiilor. Proiectul se afla în etapa avizarii PUZ, lucrarile de constructii fiind estimate a incepe in primavara anului 2020.

Conform memoriului non-tehnic inaintat in vederea elaborarii si aprobarii PUZ, constructiile vor fi realizate pe strada Digului nr. 6, pe un teren cu o suprafata de 10.255 mp situat in apropierea centrului comercial Shopping City Satu Mare. Cladirile vor ocupa o arie de 5.127,5 mp (jumatate din suprafata terenului), pe 2.000 mp vor fi amenajate platforme betonate si pentru circulatii, in timp ce spatiile verzi vor ocupa putin peste 3.000 mp. In total, noul ansamblu rezidential va avea o suprafata totala desfasurata de 41.020 mp.

Ansamblul va avea in componenta aproximativ 150 de apartamente, cu de la una la patru camere, precum si circa 200 de locuri pentru parcare, dispuse atat la nivelurile subterane ale cladirilor, cat si la sol.

Proiectant general si autor al memoriului non-tehnic si al planurilor urbanistice initiale este compania HBRO, din judetul Mures.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.