Ultima actualizare: azi, 20:42

Locale

O minoră (13 ani) și-a pus prietenii să violeze altă fată (16 ani). Motivul: i-a furat iubitul

O fată de 16 ani a fost violată pe un câmp din Zalău de un tânăr şi o tânără, apoi trimisă acasă în lenjerie intimă. Cei doi au agresat adolescenta la îndemnul unei copile de 13 ani, căreia i-ar fi furat iubitul, informează MEDIAFAX.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, Tiberiu Corda, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX, că fata de 16 ani a fost agresată, violată şi apoi obligată să plece spre casă doar în lenjerie intimă, fiind depistată de o patrulă de ordine publică a poliţiei.

„Sunt trei agresori, un tânăr de 19 ani, şi două tinere de 16, respectiv 13 ani. Acestea o cunoşteau pe victimă, o altă fată de 16 ani, iar miercuri seara erau împreună pe o stradă din Zalău. Ar fi fost vorba despre o răzbunare din partea fetei de 13 ani, care ar fi acuzat-o pe victimă că i-ar fi luat iubitul. Victima a fost agresată şi obligată să întreţină relaţii sexuale orale şi normale cu tânărul de 19 ani şi orale cu fata de 16 ani.

Cei doi tineri care răspund penal au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pentru viol şi lovire, iar fata de 13 ani, nu. Şi aceasta a participat la agresiune şi dacă nu ar fi fost minoră ar fi fost şi ea reţinută. În urma agresiunii, victima a fost obligată să plece spre casă doar în lenjerie intimă, fiind depistată de o patrulă de ordine publică a poliţiei”, a spus Corda.

4 comentarii

  1. Nimeni Răspunde

    Cand vor mai creste o vor face nu din razbunare ci pentru euroi…ca Dinca, nu i-ar muri multi inainte.

  2. Cetateanul Răspunde

    Ar trebui instituita pedeapsa inchisorii pe viata pentru violatori, pedofili si complicii lor . Astia sunt irecuperabili .

  3. petrov Răspunde

    mai bine introduce pedeapsa cu ghiotina daca tot sunt inchisi pe viata (scade costurile de intretinere si face oameni sa se razgandeasca inainte de a face asemenea fapte )

    • nuconteaza Răspunde

      +111111111111111111111111111 de la mine. Asa ar trebui sa fie legile. Sa ii descurajeze pe criminali, corupti, infractori, etc. sa mai comita fapte. Nu doar sa ii pedepseasca dupa ce le-au comis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.