Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

RECORD. Clip cu 100 de milioane de vizualizări, realizat în Satu Mare. Vedete internaţionale!

Am reuşit să doborâm noi recorduri. Clipul PortalSM realizat în Satu Mare cu hrănirea a 14 căţei a ajuns la 100 de milioane de vizualizări. Totul a început în 2016, cu naştere record. O femelă labrador ciocolatiu, cea mai rară culoare, a adus pe lume 14 căţeluşi, iar videoclipul cu cei 14 mâncând a devenit viral pe YouTube.

Surprinderea a fost mare atât pentru proprietari, cât și pentru cunoscători, căci labradorii nasc între 8 și 10 pui, iar la Satu Mare nu a mai avut loc o astfel de naștere, până la cea cu pricina.

Videoclipul poate fi vizionat aici:

Povestea celor 14 căței

Femela Alissa, de la canisa Claus Web, a fost împerecheată în 2016 cu masculul Nero, de culoare neagră de la aceeaşi canisă, iar rezultatul a fost uimitor: 14 puiuți, grozavi și jucăuși. Nero este campion naţional la categoria Junior.

În medie, labradorii nasc între 8 şi 10 pui, fiind cazuri când se trece peste 10 micuți, însă niciun crescător de labradori din România, nu știe să se fi născut 14 puiuți la o femelă. Alissa a adus pe lume trei masculi negri, trei femele negre, trei masculi ciocolatii şi cinci femele ciocolatii.

În lumea crescătorilor de labradori din judeţul Satu Mare mai este cunoscut un singur caz asemănător, când femela a născut 13 puiuţi.

Fiica, Eli – vedetă deja cu 5 milioane de vizualizări!

Între timp, puii au crescut şi au ajuns la casele lor. Una dintre fiice, Elite Black (ELI), a rămas la acelaşi stăpân. Având vârsta potrivită, Eli a făcut pui şi a adus pe lume, în această primăvară, 11 puiuţi. Şi ei au ajuns deja la casele lor, dar filmuleţe făcute în timul creşterii au din nou milioane de vizutalizări.

Doar unul dintre vidoclipurile cu Eli şi căţeii care mănâncă, fiecare la bolul lui, are peste 5 milioane de vizualizări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.