Ultima actualizare: azi, 11:21

Locale

VIDEO. Reacția incredibilă a unui bărbat când vede prima dată asfalt în satul lui

Un bărbat din comuna Horgești, județul Bacău, a fost filmat când se așază în genunchi și sărută asfaltul proaspăt, iar videoclipul a devenit viral pe internet. 

Bucuria bărbatului vine după ce Drumul Județean 252A a fost asfaltat, după ani de zile de promisiuni. Șoseaua a fost mult timp coșmarul șoferilor care erau nevoiți să facă slalom printre gropile din asfalt.

 

7 comentarii

  1. W Răspunde

    Autostrada Codrului.

  2. a* Răspunde

    Maaare minune maaare! Să-l văd pe moșu la anul în primăvară când va strânge cu lopata asfaltul proaspăt turnat. Nu are săracul drum fundație. Important că între timp el va vota PSD.??

  3. Titi Conserva Răspunde

    Un betivan moldovean ! Apropo’ !Zice ca in Gara de Nord ajunge acceleratu’ de Bacau,iar din el coboara doi moldoveni,rupti de beti !Unuia dintre moldoveni i se face rau,iar cineva de pe peron cheama ambulanta,care ajunge in scurt timp la ”locul faptei” !! Dupa ce-l consulta pe moldovean medicul concluzioneaza:din cauza bauturii !! Imposibil ,n-are cum sa fie din cauza bauturii, zice celalalt moldovean,pentru ca nu bea decat de trei zile !!

  4. Anonim Răspunde

    Ma înjosesc și eu pentru fiecare 15 Km de autostrada .Pot sa ma deplasez ori unde în România o data pe săptămâna. Spor la treaba! 52x 15 =780 km

  5. cineva Răspunde

    Stimate ,, Titi Conserva ” este urat felul in care dumneata te exprimi la adresa unui om in varsta,poate ai si dumneata in familie un bunic, un tata ….sau nu? Daca reusesti sa respecti = varsta = unui om poate devii mai intelept.

  6. IOANA Răspunde

    animal ce sunteti !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.