Ultima actualizare: azi, 21:40
Locale

VIDEO. Copil la un pas să fie lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

Un copil a fost la un pas să fie lovit de o mașină pe trecerea de pietoni de pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Satu Mare.

Copilul a traversat în fugă trecerea de pietoni, în timp ce o mașină ce venea de pe strada Iuliu Maniu a trecut pe culoarea roșie a semaforului, aproape lovind minorul. Culoarea verde intermitentă a semaforului nu funcționa, după cum se poate vedea în imagini.

Imaginile au fost surprinse de camera de bord a unei mașini.

Video: DriversSM

4 comentarii

 1. Nae Răspunde

  Politia are dovada . Sa-i suspende permisul

 2. altu fără bmw Răspunde

  Păi normal că traversează în fugă. Așa e setat semaforul de ani buni că numai în fugă poți traversa pe verde sau în diagonală. Dar atunci așa-i că nu mai ești pe zebră? Dar nu vede nimeni. În orașul ăsta numai șoferii contează. Iar cine nu are mașină să-și cumpere.

 3. Pop Ioan Răspunde

  Si cind dupa o anumita ora (seara) este pe intermitent -galben….Atunci sa vezi distractie (sa treci neatins de vreun vehicol).

 4. varu Răspunde

  Semaforul a funcționat , soferul a trecut pe roșu ,iar copilul chiar daca a fugit a facut-o pe culoarea Verde ..Decide-ți dv ț Noroc ca a ieșit așa….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
LIVE&FOTO. Cei mai frumoși cai din județ, în paradă la Ardud

Cei mai frumoși cai din județ, în paradă la Ardud. Asociația Ecvestră Perla Neagră, în colaborare cu Primăria Ardud, a...

Închide