Ultima actualizare: azi, 09:58

Locale

Zeci de percheziții la firme de pariuri! Mascații au descins și în Satu Mare

Zeci de percheziții în Capitală și în 36 de județe din țară, printre care și în Satu Mare, au loc la punctele de lucru ale unei societăți de pariuri și jocuri de noroc care a folosit, timp de trei ani, programe de calculator fără licență.

Perchezițiile au loc în Bucureşti și în județele Ilfov, Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș Severin, Cluj, Călărași, Constanța, Dâmbovița, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Iași, Maramureș, Mehedinți, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea și Vrancea.

„În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de reproducere neautorizată pe sisteme de calcul a programelor pentru calculator în oricare dintre următoarele modalităţi: instalare, stocare, rulare sau executare, afişare ori transmitere în reţea internă. Din cercetări a rezultat că reprezentanții unei societăți având ca obiect principal de activitate ar fi instalat și utilizat, în perioada 2016 – 2019, programe de calculator fără licență, aducând astfel prejudicii materiale și de imagine titularilor drepturilor de autor”, arată sursa citată.

 

Un comentariu

  1. BGS Răspunde

    Bine, bine! Cine se leaga de Radu Fusle? Cand e blindat pana-n dinti de prieteni si acoliti! Cine sa se lege de el? Sau de Sică? Cand Fusle Radu isi face hotel de 4 milioane de euro in buricul targului in Satu Mare. Perch. de ochii lumii..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.