Ultima actualizare: azi, 13:55

Locale

A curs cu amenzi pe șoselele Sătmarului, în weekend. Zeci de șoferi au rămas fără permis

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în acest sfârșit de săptămână, 4 – 6 octombrie a.c., acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere și de menținere a unui climat de ordine publică, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 270 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 97 000 de lei.

Astfel, în perioada 4 – 6 octombrie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 270 sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 97 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 21 de conducători auto, care au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h, au efectuat depășiri neregulamentare sau nu au acordat prioritate de trecere autovehiculelor.

Totodată, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Satu Mare au desfășurat activități pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, ocazie cu care au aplicat aproximativ 110 sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de aproximativ 29 000 de lei.

Sursa: IPJ Satu Mare

 

22 comentarii

  1. Raul Răspunde

    Faceti o tura si in parlament…

  2. Bogu Răspunde

    Tipologia polițistului de la rutieră este același din epoca comunistă. Ei stau in boscheti la radar iar șoferii cu stații pe masini (mai nou) și semne din faruri îi evită. Un factor major al accidentelor din România o reprezintă lipsa de reacție și prezența scăzută în trafic a Poliției rutiere. De parcă ei nu ar fi șoferi și nu ar ști cum se circulă.

    • shumaheru Răspunde

      Daca vor sa previna ,sa stea in locurile unde au frecvent accidente din cauza vitezei , in schimb ei stau in localitati , sau la restrictii de viteza , unde se mai merge si cu 10 km/h mai mult.Eu zic ca solutia ar fi sa se puna radare fixe din 10 in 10 km , si amenzile sa se dea pe bune , sa nu fie scapat nimeni

  3. Ioan Răspunde

    Fac un apel la toti conducatorii auto : faceti semn cu farurile cind ati trecut pe linga un radar…Mai deunazi veneam pe Odoreului catre Pescarus.
    Desi era rind de masini, nici unul nu ar fi facut un semn desi masina politiei in statia de autobuz nu putea trece neobservata.
    Noroc ca nu mergeam cu peste 50…
    Dar nu intele de ce nu pot fi oamenii un pic altruisti…
    Eu totdeauna fac semn cu farurile…

    • Unu' Răspunde

      Bă, ești prost?
      Ia mai mergi tu legal și nimeni n-o să aibă treabă cu tine, dobitocule care ești!
      Io le-aș rupe mâna celor care fac semne cu farurile sau anunță prin stații! prezența radarelor!
      Dobitocii, ca ăsta de mai sus, reduc doar momentan viteza, ca să scape de amendă, apoi calcă pedala fără să se gândească că pot să omoare pe cineva!

  4. Acut Răspunde

    Si inca sunt putine sactiunile..creste numarul de morti pe soselele natiei si noi in loc sa respectam regulile ne plangem de ce nu ne face lumea cu farurile…

  5. Adrian Cozma Răspunde

    Militieni!

  6. 007 Răspunde

    Dacii aveau cultul morților, comuniștii au avut moartea culților, iar astăzi avem cultul infractorilor,derbedeilor,retardatilor,arogantilor,analfabetilor fuctionali si desigur, AL HOTILOR,nu-i asa ,,iubitorilor” de institutii? !
    Ce naiba ne mai trebuie politie,aplicam vorba lui Severin(PSD-istul)„când o lege este încălcată de prea multă lume, înseamnă că legea trebuie schimbată, că nu o să schimbăm poporul” .si adaugă: „ne mirăm că poporul este corupt, că toată lumea încalcă legea. Dacă toți suntem corupți, înseamnă că nimeni nu e corupt”
    In concluzie, SPER sa nu va trezeasca la relitate vreun sofer cretin pe care-l aparati vehement, doar atunci cand va veti vedea copilul ,sotia sau pe voi,in scaunul cu rotile pentru toata viata.Cu moartea,vorba aia, se scapa usor …si de dureri si de costuri !

    • 007 Răspunde

      drept dovada acum il avem presedinte pe werner , dupa basescu , si pnl-ul e plin de pdl-isti.

      • Io Răspunde

        x-ulescule , tu esti ?

        • 007 Răspunde

          @Io,da el este,fura nickname-uri de la toti,dar nu e de condamnat,e de tratat,asa ca nu merita sa te cobori la ospiciul mintii lui !

          • altu fără bmw

            Minte de copil cu retard x-ul ăsta. Probabil râde ca pr@stul de după monitor. Ar trebui să aibă permis ca la mașină că e debil săracul de fapt.

          • altu fara bmw

            nu mi-am luat ,,medicamentele de mult ca le-au confiscat astia de la diicot , asa ca mai vorbesc (scriu) prostii in timp ce-mi curg balele pe tastatura

          • 007

            stiu cum e ca tocmai am scapat de acolo (de la ospiciu )

        • lo Răspunde

          asta a intrebat nevasta-mea azi noapte !!!

  7. altu fără bmw Răspunde

    În momentul în care poliția rutieră se va ocupa de ce trebuie și nu va face campanii de weekend prin care își face planul, na atunci se va schimba ceva.
    Uite, o recomandare cum este și black friday. Să fie o zi black pentru șoferii derbedei! Tăiat în carne vie, toți, dar absolut toți care calcă pe bec să fie taxați! În orașul ăsta dacă 10% din șoferi respectă codul rutier, apoi am zis mult! Aici va fi ordine numai de frica amenzii, a poliției, că rămâi fără mașină, carnet sau loc de muncă. Cu vorba dulce nu merge. Dar și polițaii să nu vorbească la telefon în timp ce conduc! Am auzit pe undeva că cică nu e voie dar nu mai știu unde.?

  8. altu fără bmw Răspunde

    Uite 007, cum am intrat pe facebookul meu și la țanc mi-a picat acest video. Na, asta-i problema!
    https://www.facebook.com/watch/?v=514717696034511&notif_id=1570534779028689&notif_t=watch_follower_video

  9. x-ulescu Răspunde

    Ajutați-mă! Nu mai știu cum mă cheamă și postezi după fiecare! Am furat la nickuri că nu prea mai sunt disponibile. Aștept ofertele noi de la voi dar urgeeent! Mamă ce prost pot să fiu! Puteam măcar să mi le notez dar sunt prea retardat pentru asta! Vai de capul meu unde am ajuns! Nici pastilele văd că nu mă mai ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.